Concurs: castiga o invitatie dubla la „Tinkerbell”

Ultimul update Luni, 15 iunie 2015, 19:52
Unica.ro si Hollywood Multiplex te invită la film! Săptămâna viitoare poţi vedea filmul “Tinkerbell” ("Clopotica") . Participă la concurs şi câştigă.

Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos cu datele tale şi răspunsul la quizz-ul nostru legat de film. Dacă dai răspunsul corect eşti înscris/ă în tragerea la sorţi.

 

Tinkerbell (Clopotica)

Studiourile Disneytoon se reintorc in Valea Ielelor cu o aventura plina de emotie, „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri”. Noua poveste exploreaza mitul antic al unei creaturi de legenda, al carei racnet indepartat ii aprinde curiozitatea Faunei, buna prietena a lui Clopotica. Fauna este Zana animalelor si nu-i este teama sa incalce regulile pentru a ajuta un animal aflat in dificultate.

„Fauna este un personaj care iubeste animalele neconditionat”, spune regizorul Steve Loter. „[…]insa, cateodata, ea actioneaza prea impulsiv, cand ar trebui sa gandeasca si cu capul, nu doar cu inima.” Animalul imens si cu ochii verzi stralucitori pe care il gaseste nu este binevenit in Valea Ielelor, iar zanele aparatoare sunt hotarate sa captureze aceasta bestie misterioasa inainte ca aceasta sa le distruga casele. Fauna, care vede o inima blanda ascunsa sub acest exterior grosolan, trebuie sa o convinga pe Clopotica si pe fete sa riste totul si sa salveze Bestia de Nicaieri, inainte sa fie prea tarziu.

„Compasiunea Faunei reprezinta sufletul povestii”, spune producatorul Michael Wigert. „Ea nu trebui doar sa-si infrunte propria teama, cand vine vorba despre creatura monstruoasa, ci trebuie sa si gaseasca un mod de a-i ajuta pe altii sa vada ce vede ea si sa-i invete sa gandeasca si ei cu inima.”

„Am vrut sa fac un film care sa-i faca pe oameni sa se simta ca atunci cand urmareau filme precum «Pinocchio», «Babmi» si «Dumbo», cand erau copii”, mai spune Loter. „Sunt filme minunate, cu multe momente emotionante, si am vrut sa-i port pe spectatori intr-o astfel de calatorie plina de emotie. «Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri» este un film de actiune si aventuri, cu mult-mult suflet.”

Din 3 aprilie la Hollywood Multiplex!

FELICITARI castigatoarelor  Teodorescu Alexandra, Morosan Alina, Elisabeta Popa!

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

Regulament

1. Concursul este valabil în perioada 30 martie – 03 aprilie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar şi pe unica.ro pe 03 aprilie 2015.

2. Invitaţia este valabilă pentru două persoane, în perioada 06 aprilie – 10 aprilie 2015, numai la filmul menţionat. Invitaţiile câştigate în urma concursurilor sunt valabile numai în limita locurilor disponibile şi nu se pot face rezervări pentru acestea.

3. Pentru a intra in posesia invitaţiilor câştigătorul se va prezenta in timp util (cel putin 30 de minute înainte de inceperea fimului ales) la casieria Hollywood Multiplex (mall Vitan), cu actul de identitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter