CONCURS: Câştigă bunătăţi de Topoloveni pentru întreaga familie.

Ultimul update Luni, 15 iunie 2015, 19:52
De Paşte, Unica şi MGC Topoloveni te premiază cu delicii cum nu ai mai întâlnit. Cele mai bune dulceţuri şi cele mai deosebite mâncăruri pot ajunge la tine în familie pentru a vă bucura de un ospăţ pe cinste.

 

Ştiai că există dulceaţă de ardei iute? Ai mâncat până acum salată libaneză de vinete? O delicioasă dulceaţă de dovleac îţi surâde? Acestea sunt doar câteva dintre bunătăţile pe care le avem pentru tine.

 

Participă la concurs şi poţi câştiga o mulţime de mâncăruri delicioase. Unul dintre cele trei premii poate fi al tău!

Tot ce trebuie să faci este să dai un like paginii Bunatati de Topoloveni şi să completezi formularul de concurs cu datele tale şi răspunsul corect la întrebarea “În ce an a fost fondat MGC Topoloveni?”.

Pentru că vrem să te ajutăm, îţi dăm un indiciu: răspunsul la întrebare îl găseşti aici.  Succes!

 

Despre MGC Topoloveni

In 2002 am preluat prima Fabrica specializata in procesarea si prelucrarea legumelor si fructelor din Romania, fondata in 1901 la Topoloveni. De atunci am investit in construirea unui complex de fabrici modernizate si dotate cu cele mai performante utilaje.

La noi, la MGC Topoloveni, sute de oameni prepara cu drag mancaruri gatite dupa retete autentice si folosesc doar legume si fructe proaspete de la furnizori locali.
Gama Bunatati de Topoloveni s-a nascut din dorinta de a oferi produse de calitate, preparate cu grija si atentie desavarsita in fabricile noastre de la Topoloveni. Sub umbrela MGC Topoloveni sunt pozitionate trei brand-uri: Bunatati de Topoloveni, A la Carte si Spring Foods.

N-am uitat cum se gatea odata, de aceea preparatele noastre sunt gatite la cuptoare sau in masini de gatit profesioniste, pentru ca prospetimea si savoarea ingredientelor de cea mai buna calitate sa dea gustul perfect al mancarii preparate acasa. Te invitam la masa!

 

FELICITARI castigatorilor Popa Ofelia Cornelia, Postelnicu Mariana si Costan Andreea Mihaela!
CONCURS: Câştigă  bunătăţi  de Topoloveni pentru întreaga familie.

 

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

Regulament

1. Concursul este valabil în perioada 09 aprilie – 16 aprilie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi  pe unica.ro pe 17 aprilie 2015.

2. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani

3. Castigatorii sunt obligati sa dea un mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 10 zile, pentru a transmite datele lor (nume complet, adresa exacta si numar de telefon) .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter