Concurs: castiga 5 perne fantezie si 3 lenjerii de pat

Ultimul update Luni, 15 iunie 2015, 19:56
Unica.ro și Planifică Neprevăzutul! ți-au pregătit 8 cadouri speciale! Câștigă una dintre cele 5 perne pentru romantici sau una dintre cele 3 lenjerii de pat în care vei adora să adormi.

Cum te înscrii?

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie să faci este dai like paginii de Facebook Planifică Neprevăzutul și să completezi formularul de mai jos cu datele tale și răspunsul la întrebare, și poți câștiga unul dintre cele 8 premii!

Despre Planifică Neprevăzutul

De mai bine de 1 an, campania Planifică Neprevăzutul! oferă tuturor femeilor și cuplurilor, prin intermediul specialiștilor implicați în campanie, informații și recomandări cu privire la metodele contraceptive disponibile și utilizarea lor corectă, precum și sfaturi legate de viața sexuală. Cât de eficiente sunt anticoncepționalele și pilula de a doua zi, ce mituri trebuie corectate pentru o utilizare corectă a acestora, cât de riscantă este metoda calendarului, ce efecte are masturbarea și multe alte subiecte sunt prezentate corect de specialiștii campaniei. În plus, echipa de medici răspunde la toate întrebările primite pe adresa de e-mail doctorul@planificaneprevazutul.ro, personal și confidențial.

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor:

Paraschiv Camelia – lenjerie de pat

Doru George Parvu – lenjerie de pat

Constantin Dumitrascu – lenjerie de pat

Adina Radu – perna fantezie

Marin Marina Gabriela – perna fantezie

Dobrica Alexandra- perna fantezie

Rosca Madalina – perna fantezie

Tiberiu Matei – perna fantezie

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 13  februarie – 24  februarie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar şi pe unica.ro pe 25 februarie 2015.

2.  Câștigătorii vor fi afișați pe pagina Unica pe 25.02.2015.

3. La concurs se poate participa o singură dată.

4. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

5. Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii sunt rugati sa dea un e-mail la adresa onlinemarketing@ringier.ro in care sa mentioneze premiul castigat, numele exact, adresa completa si numarul de telefon.

6. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter