CONCURS: CADOUL PERFECT

Ultimul update Luni, 14 decembrie 2015, 20:00
De Sarbatori, daruieste un cadou unic, plin de emotii, cu care iti vei surprinde familia, prietenii, pe cei dragi. Participa la concurs si castiga unul dintre cele 3 vouchere ce pot fi folosite pentru a-ti crea propria CEWE FOTOCARTE, dimensiune A4, coperta tare, 26 pagini, tipar digital sau hartie extralucioasa.

Pastreaza cele mai frumoase amintiri intr-o CEWE FOTOCARTE!

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul la intrebarea „Care a fost cadoul pe care l-ai primit de Craciun si te-a impresionat cel mai mult?” si esti inscris automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premii. Succes!

Pentru detalii si alte idei de cadouri deosebite, intra pe www.cewe.ro

 

CONCURS INCHEIAT! Felicitari castigatorilor: Vaju Elena, Manafu Maria si Dobrin Vali.

Pentru a intra in posesia premiilor, va rugam sa trimiteti datele dumneavoastra asa cum este mentionat in Regulament.

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

Extras Regulament:

1. Concursul este valabil în perioada 08 decembrie – 13 decembrie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 14 decembrie 2015.
2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorti, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs. Nu vor fi eligibili pentru tragerea la sorti acei participanti care se inscriu de doua sau mai multe ori.
3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).
3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Citeste Regulamentul Oficial AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter