Concurs: Alege rochia de zi preferată şi poate fi a ta

Ultimul update Joi, 30 iulie 2015, 12:02
Unica.ro şi Sense ţi-au pregătit un super concurs! Poţi câştiga rochia favorită din colecţia de sezon. Participă la concurs şi întâmpină vara cu stil.

Ce trebuie sa faci?

Este cât se poate de simplu! Te invităm să vizitezi site-ul www.fashionsense.ro, secţiunea Rochii de zi şi să iţi alegi rochia preferată. Următorul pas este să completezi formularul de mai jos cu datele tale (nu uita să menţionezi modelul favorit) şi poţi fi fericita câştigătoare a uneia dintre cele 2 rochii marca Sense. Succes!

Castigatorii sunt:

Cuceuan Andreea Beatrice
Mihu Eugenia

 

SENSE: “Colecția primavară-vară creată de Andreea Tincu pentru SENSE este un omagiu adus eleganței. Azi, ținuta SENSE înseamnă în primul rând feminitate și un puternic simț fashion, transpuse în forme moderne care imprimă un rafinament discret. SENSE rimează în acest sezon cu sensul eleganței casual într-o asociere cât se poate de clasică și etern feminină, în linie cu tendințele vestimentare internaționale.
Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție și online pe www.fashionsense.ro “

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 13 iulie – 26 iulie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 27  iulie 2015

2. Câştigătorii vor fi aleşi pe baza calitatii raspunsurilor la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenuma, adresa exacta, numar de telefon).

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter