Castiga un weekend de prospetime cu Lenor

Ultimul update Vineri, 31 iulie 2015, 15:17
Noul Lenor în formula Super Concentrate oferă hainelor tale prospețime și parfum pe tot parcursul zilei, chiar și dupa 12 ore de purtare.

Pentru ca tu sa ai o vara relaxată și plină de prospețime, Lenor iți oferă șansa de a câștiga una dintre cele 10 sticle de Lenor Super Concentrate sau un city break la spa.

Completeaza formularul de concurs cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea “Cate ore de prospetime iti ofera noul Lenor Super Concentrate?” si poti castiga una din cele 10 sticle de Lenor sau un weekend pentru doua persoane la resort in Poiana Brasov.

Despre noua formula Lenor

Noua formulă Super Concentrate folosește tehnologia inovatoare FRESHLOCK pentru a-ți oferi o nouă experiență senzorială: prospețime și un parfum mai bogat chiar și după 12 ore de purtare.

Tehnologia FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum cu un înveliș special care permite eliberarea treptată a parfumului. În timpul spălării, microcapsulele de parfum sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

În formula Super Concentrate, ai nevoie de doar 25ml de Lenor la o mașină de spălat plină, astfel încât, cu o sticlă de 1,35l, poți spăla de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate conține mai puțină apă, iar ambalajul conține mai puțin plastic, ceea ce înseamnă un impact redus asupra mediului.

Detalii premii:

10 x sticla Lenor Super Concentrate 1,45 l

1 x weekend la hotel/spa in Balchik – pachetul include 2 nopti de cazare la hotel Regina Maria cu mic dejun, acces piscina, spa, gym, transport cu autocarul din Bucuresti pana la hotel.

 

FELICITARI CASTIGATORILOR!

Mariana Daniela Stan – city break

Petre Alina Georgiana – sticla Lenor

Alexandru Florin Octavian – sticla Lenor

Bogdan Mihaela – sticla Lenor

Gheorghe Catalin Gabriel – sticla Lenor

Leonte Adriana – sticla Lenor

Hagiu Vasilica – sticla Lenor

Ciobotenco Adriana – sticla Lenor

Gal Agi – sticla Lenor

Popescu Anisoara – sticla Lenor

Birsan Julia – sticla Lenor

Va rugam sa trimiteti un e-mail la  adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenuma, adresa exacta, numar de telefon).

 

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 02 iulie – 16 iulie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 20 iulie 2015

2. Câştigătorii vor fi aleşi pe baza calitatii raspunsurilor la finalul perioadei de înscriere, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenuma, adresa exacta, numar de telefon).

4. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

5. NU se ofera contravaloare premiilor in bani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter