Castiga rochia preferata din noua colectie Sense

Ultimul update Vineri, 13 noiembrie 2015, 19:48
Paseste cu stil in sezonul rece! Unica.ro te invita la concurs. Participa si poti castiga rochia preferata din colectia de sezon.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Sense, sectiunea Rochii de zi si sa ne spui care este modelul tau preferat. Completeaza formularul de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 rochii de zi marca Sense.

 

„Sense a lansat pentru sezonul toamna-iarna 2015/16 mai multe colecții capsulă create special pentru femeile active, moderne, care apreciază stilul elegant si rafinat. Colecțiile sunt structurate în linii de zi/casual wear și linii de ocazie/Sense Limited Edition.  

Andreea Tincu semnează liniile Sense într-o maniera creativa, dar wearable, folosind exclusiv țesături, fire și accesorii de cea mai bună calitate. Caracteristice pentru outfit-urile Sense sunt croiurile feminine, combinațiile cromatice delicate și transpunerea tendințelor internaționale în forme adaptate unei game impresionante de mărimi.

Descoperă întreaga colecție Sense în rețeaua națională de magazine sau online, pe www.fashionsense.ro!”

CONCURS INCHEIAT! Felicitari castigatoarelor Livadariu Larisa, Misin Anca si Mitoc Laura!

Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii au obligatia sa trimita  un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat (inclusiv modelul si marimea), concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.unica.ro

1. Concursul este valabil în perioada 02 noiembrie – 12 noiembrie 2015. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina www.unica.ro, la acest articol de concurs, in data de 13 noiembrie 2015.

2. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorti, dacă au îndeplinit toate condiţiile specificate în textul de concurs.

3. Dupa anuntarea castigatorilor, acestia au obligatia de a trimite un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specifice premiul castigat, concursul la care au participat si datele lor de contact (nume si prenume, adresa exacta, numar de telefon).

3. În cazul în care unul sau mai mulţi dintre utilizatorii desemnaţi câştigători nu răspund în termen de 7 zile şi nu ne furnizează informaţiile necesare expedierii premiului, acesta/aceştia vor fi descalificaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter