Castiga cu AXN unul dintre cele 3 televizoare Sony Bravia

Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 12:46
Unica si AXN te premiaza! Televizorul care iti ofera experiente ca la cinema - imagini realiste, detalii incredibile si culori uimitoare, sistem clar de reproducere a sunetelor si bass intens, perfecte pentru filmele si serialele preferate – poate fi al tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de concurs cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea: “Pe ce insula exotica se intampla actiunea serialului Intre prieteni?” si esti inscris automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 televizoare.

Iti dam un mic indiciu: raspunsul la intrebare il poti gasi aici.

Descopera unul dintre cele mai asteptate seriale: Intre prieteni (Mad Dogs), din 29 aprilie, ora 22:00, pe AXN, in fiecare vineri!

4 prieteni: Cobi, Lex, Gus și Joel se adună pentru a sărbători pensionarea timpurie a vechiul lor amic, Milo, interpretat de Billy Zane (Titanic), la vila lui superbă din Belize. Dar aparenta lor prietenie începe să se clatine când vechi ranchiuni reapar, secretele lor sunt ieșite la suprafață. Prietenii își dau seama repede că singura modalitate prin care pot supraviețui aceastei aventuri este să aibă încredere unii în alții, adică ultimii oameni din lume pe care ar trebui, de fapt, să se bazeze.

Cu: Steve Zahn, Billy Zane, Ben Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco

CONCURS INCHEIAT!

Castigatorii sunt:

  • Guliga Monica din Timisoara
  • Cornea Lucian din Targu Jiu
  • Predescu Luoana din Timisoara

Citeste Regulamentul Oficial aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter