7 companii care angajează în această săptămână

De Unica.ro, pe

Toamna se numără bobocii şi… angajaţii. Cel mai mare târg de joburi al toamnei, care se deschide marţi, 22 noiembrie, la Sala Palatului, vine cu noi oportunităţi în carieră…
…oferite de unele dintre cele mai importante multinaţionale care au scos la bătaie noi posturi – cheie.

Dacă eşti în cautarea unei noi provocări profesionale, iată cele mai importante companii care angajează în această perioadă.

Accenture

Una dintre cele mai cunoscute companii de consultanţă în management, soluţii tehnologice şi outsourcing, Accenture recrutează persoane în domeniul resurselor umane şi în cel al consultanţei.

Dacă deţii experienţă în unul dintre acestea, o cerinţă obligatorie o reprezintă şi cunoaşterea mai multor limbi străine, dintre care franceză, germană, italiană sau rusă.

Recrutori HR, vorbitori de limbă italiană, consultanţi şi analişti în serviciul cu clienţii sunt doar câteva dintre posturile vacante pentru care poţi să aplici.

Danube Cruises România

 
Ce spui de o croazieră? Nu este o ofertă de turism, dar poate deveni una, dacă lucrezi cu pasiune în domeniul turismului.

Danube Cruises România este o companie internaţionala de crewing, operatoare a celei mai mai moderne flote de nave de croazieră de pe fluviile europene (Dunare, Main, Rin, Mosel şi Rhone), care vine la târg cu numeroase oferte pentru cei care vor să cunoască viaţa la bordul unui vas de croazieră.
Manager de hotel, recepţioner, asistent director de croazieră, chelneri, ospătari, terapeut, bartender, bucătari, cântăreţi sau însoţitoare de bord (stewardese) se numără printre posturile vacante ale companiei.
 
  Vezi care sunt cele mai râvnite companii internaţionale pentru care merită să lucrezi.

Excon

La rândul ei, Excon, specializată în activităţi de recrutare, caută consilieri pentru implementare de strategii regionale, consultanţi în domeniul achiziţiilor externe şi specialişti în marketing, majoritatea firmelor angajatoare oferind traininguri de specializare.

Henkel

Unul dintre cele mai mari producători de produse de larg consum din lume, Henkel, care tocmai s-a extins în România, angajează cu precădere pe segmentul vânzărilor şi în domeniul marketingului. De la reprezentanţi  vânzări şi până la manageri pe vânzări sau specialişti în marketing, aici toate titulaturile funcţiilor încep cu „gold”.

IBM

Gigantul american IBM, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii şi produse IT din lume, care figurează de altfel şi în topul celor mai atrăgătoare companii pentru angajaţi, continuă să recruteze masiv în România.
În prezent, multinaţionala a pus la bătaie mai multe posturi de application developer, pentru care limba germană este obligatorie.

Dacă deţii cunoştinţe practice avansate despre binecunoscutele sisteme de operare Windows, Solaris sau Linux, poţi tinde la un job de specialist în testare.

PwC

 
Cea mai mare companie de servicii de consultanţă şi audit din lume, PricewaterhouseCoopers (PwC), „responsabilă” cu numeroasele studii şi cercetări de piaţă în numeroase domenii, scoate la licitaţie posturi în domenii diferite, de la asistent manager şi până la şofer.

Lugera & Makler

 
Angajatorii cu cele mai multe oferte rămân totuşi firmele mari de recrutare, care angajează pentru alte companii. Specializată în servicii de recutare şi selecţie a forţei de muncă, Lugera & Makler dispune de un portofoliu mai larg de oferte. Dintre oportunităţile pe care le poţi găsi aici, majoritatea vizează posturi de agenţi vânzări şi coordonator echipă vânzări în domeniul financiar (de exemplu, carduri de debit), coordonatori în mentenanţă şi consultanţi financiar, precum şi analişti în calitate sau contabili.
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter