Carieră: Top 3 joburi ieşite din comun. Ai face bani din asta?

De Diana Zagrean, pe

Imbrăţişări contra cost, detectiv de animale şi broker de vise. Iată 3 joburi ieşite din comun. Ai face bani din astfel de activităţi?
Jackie Samuel – Doarme îmbrăţişat pe bani
Americanca de 29 de ani s-a decis să profite de nevoia oamenilor pentru afecţiune şi are acum o afacere de succes. Ea cere o taxă de 60 de dolari pe oră, timp în care clienţii pot dormi cu ea îmbrăţişaţi sau pot sta de vorbă în poziţii relaxate, dar nu o pot atinge în zonele intime. Ea se îmbrăţişează cu până la 30 de bărbaţi şi femei de toate vârstele pe săptămână, oferind un pat sau fotoliu relaxant şi îmbăţişări calde, prietenoase. Afacerea merge atât de bine, în ciuda criticilor, care o acuză de prostituţie, încât Jackie şi-a angajat încă o „îmbăţişătoare profesionistă”. Cum tânăra este încă în perioadă de probă, ea nu poate lua singură clienţi.
Carieră: Top 3 joburi ieşite din comun. Ai face bani din asta?
Broker de vise – Îţi îndeplinesc orice dorinţă, pentru suma corectă
Dacă îţi doreşti dintotdeauna să călăreşti o cămilă pe mijlocul unei autostrade aglomerate, la oră de vârf, să săruţi un crocodil sau să ai 20 de cine romantice în 20 de weekenduri consecutive cu 20 de bărbaţi din 20 de ţări diferite, nu trebuie decât să ai bani şi să dai un singur telefon. Pornită de la o idee năstruşnică a unui director de agenţie de publicitate, meseria de broker de vise a devenit o afacere profitabilă, de mare succes în Statele Unite. Pentru o sumă situată între 150 de dolari şi câteva mii de dolari, unele companii de brokeraj de vise îţi îndeplinesc orice dorinţă.

Detectivi de animale – Rezolvă dispariţii de căţei, hamsteri şi pisici
De la lansarea filmului cu Jim Carrey din 1994, Ace Ventura, Detectivu’ lui peşte, meseria de detectiv pentr animale, care rezolvă mistere şi găseşte animale pierdute a devenit realitate. De cele mai multe ori, companiile de detectivi de animale sunt angajaţi pentru a găsi animale de casă pierdute. Ei folosesc o echipă specială de câini antrenaţi să găsească orice după miros. Dacă respectivul animal a fost deja luat de cineva de pe străzi, companiile lasă postere cu anunţul de dispariţie. Eficacitatea este maximă, iar stăpânii îşi regăsesc animalele mult iubite.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter