Bogdan Ciocoveanu, omul care redresează companiile şi schimbă vieţi!

De Avantaje.ro, pe

Am aflat din presă că este angajat de companii să facă restructurări şi să le aducă pe profit, dar sarcina lui nu se opreşte aici.
El este omul care discută cu angajaţii şi află cât de motivaţi sunt în activitatea lor, iar pe mulţi dintre ei reuşeşte să îi inspire pentru a porni pe drumul care îi împlineşte cu adevărat!
Am dorit să aflu cum motivează oamenii din companii şi cum îi determină pe cei care sunt restructuraţi să îşi urmeze visul, aşa că nu m-am sfiit să îi adresez întrebări incomode.
Cu o prezenţă de spirit demnă de o minte sclipitoare, intervievatul meu a răspuns cu fler, eleganţă şi jovialitate la toate întrebările. Fiecare răspuns al său mi-a deschis fereastra spre o structură interioară puternică, nobilă şi curată, condusă de un crez al dreptăţii şi fair-play-ului.
Principiul de a folosi ,,darul,,
La întrebarea – Cum se împacă formaţia de teolog cu afirmaţia pe care a făcut-o în presă ,,Cineva trebuia să se îmbogăţească din asta şi am zis să fiu eu acela,, mi-a dat de înţeles că ,,a te îmbogăţi,, este un verb versatil, apoi mi-a oferit Pilda Talantului din Noul Testament.
Prin această pildă, Iisus invita oamenii să îşi folosescă darurile care le-au fost date, iar Bogdan Ciocoveanu consideră că unul dintre darurile lui este acela de a ajuta companiile să ajungă la profit, dar şi de a descoperi esenţa oamenilor, încurajându-i să facă ceea ce îi defineşte!
Vezi continuarea pe avantaje.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter