Banii tăi: Cum să economiseşti pentru garderoba de toamnă-iarnă 2012

De Diana Zagrean, pe

Este greu să economiseşti bani în ziua de azi, dar banii tăi nu se înmulţesc singuri. În plus, toată lumea are nevoie de haine noi odată cu venirea toamnei şi colecţiile toamnă-iarnă te ademenesc din magazine, cu sau fără reduceri. Iată cum să economiseşti pentru garderoba de toamnă-iarnă 2012.
DIY: cadouri handmade în loc de cumpărături scumpe
Dacă eşti invitată undeva şi bugetul tău nu îţi permite un cadou scump, nu dispera. Poţi face chiar tu multe cadouri ingenioase, cu puţină însemânare şi imaginaţie. Poţi face chiar tu lumânări parfumate, dulciuri, săpun fantezie sau articole vestimentare inedite, din lucruri de prin casă sau obiecte pe care nu le foloseşti de mult timp. Astfel, toată lumea are de câştigat, tu economiseşti bani, iar sărbătoritul primeşte un cadou realizat din suflet.
Pleacă la shopping cu lista completă
Indiferent că e vorba de cumpărături pentru casă, sau shopping de haine, ia o listă bine pusă la punct cu ceea ce ai nevoie. Respectă lista şi nu te aventura să cumperi ceea ce nu ai nevoie. De asemenea, nu pleca la cumpărături când ţi-e foame, deoarece vei fi tentată să cumperi mult mai multe produse decât ai nevoie.
Citeşte mai departe şi află şi alte trucuri ca să economiseşti pentru garderoba de toamnă-iarnă 2012 pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter