Trucuri vestimentare de care să ții cont în funcție de zodie

De Consuela Stratulat, pe

Astrele nu îți influențează numai destinul, ci și aspectul fizic. Fiecare semn zodiacal are o anumită parte a corpului care poate fi pusă în valoare cu ajutorul hainelor și a cosmeticelor. Află care sunt atuurile tale și cum pot fi scoase cât mai bine în evidență.

Berbec
Capul și fața sunt punctele tale forte, așa că exploatează-le cât poți de mult. Machiajul îți va scoate în evidență ochii, deci aplică-l cât de des poți. În plus, astrele te-au înzestrat cu un păr minunat și este păcat să te rezumi la coada de cal. Sporește-ți frumusețea purtând pălării și haine în culori calde, precum roșu sau portocaliu.
Taur
Gâtul este zona ta cea mai bună și deoarece ești conștientă de acest lucru, ai putea apela, cu timpul, la operații estetice, pentru ca această parte să rămână frumoasă. Ai un talent înnăscut în a purta eșarfe, dar poți folosi și coliere simple și elegante, pentru a-ți pune în valoare zona gâtului. Arăți cel mai bine în nuanțe de roz și maro.
Gemeni
Când vine vorba de frumusețea nativelor din Gemeni, brațele și umerii domină. Mirosul este cel mai important simț pentru tine, așa că parfumurile și loțiunile te vor face să te simți sexy. Vei arăta grozav în roz, bleu și galben.
Rac
Pieptul este punctul tău forte și, asemeni Gemenilor, ești atrasă de mirosuri. Ai un trup frumos structurat și vei arăta bine in bikini chiar și cu câteva kilograme în plus. Bluzele decoltate îți vor scoate în evidență formele voluptoase, așa că poartă-le cu încredere. Arăți grozav în alb, argintiu și roșu.
Leu
Cea mai atrăgătoare parte a unei leoaice este spatele, dar nici ochii nu sunt de neglijat. De aceea, vei arăta minunat în rochii cu spatele gol. Și hainele din piele și blană vor aduce un plus apariției tale. Roșu și portocaliu sunt culorile în care arăți cel mai bine.
Fecioară
Astrele te-au înzestrat cu o talie bine proporționată, dar vei avea nevoie, uneori, și de câteva exerciții fizice, care să te mențină în formă. Din garderoba ta nu ar trebui să lipsească corsetele și o colecție de  curele. Maro și navy-blue sunt culorile care ți se potrivesc cel mai bine.
Balanța
Tu te poți lăuda cu o piele frumoasă, la care multe femei tânjesc. Dacă vrei, însă, să o menții sănătoasă, trebuie să fii atentă la alimentație și să stai departe de țigări. Ești pasionată de accesorii, iar rozul, galbenul și albastrul sunt culorile care te vor pune cel mai bine în valoare.
Scorpion
Tu ești posesoarea unui fund sexy, așa că jeanșii ar trebui să fie piesele tale de rezistență. Ești o seducătoare înnăscută și adori să cumperi lenjerie cât mai îndrăzneață. Nuanțele care te avantajează sunt negru, roșu și argintiu.
Săgetător
Punctele tale forte sunt coapsele și șoldurile, însă trebuie să ai mare grijă, pentru că aici sunt cele mai mari șanse să se depună grăsimea. Dacă vrei să arăți bine și după trecerea anilor, trebuie să ai un stil de viață sănătos, din care să nu lipsească activitatea fizică. Culorile tale sunt mov și roșu.

Capricorn
Ai fost înzestrată cu o pereche de picioare senzaționale, pe care le poți expune în pantaloni scurți sau fuste. Ai o pasiune pentru pantofii cu toc și nu te zgârcești când vine vorba de achiziționarea lor. Culorile zodiei tale sunt negru, gri și maro.
Vărsător
Tu te poți lăuda cu glezne frumoase, pe care le poți evidenția cu brățări speciale. Pasiunea ta pentru modă te îndeamnă să faci alegeri îndrăznețe și ai o pasiune pentru încălțămintea din plastic sau cauciuc. Turcoaz, mov și argintiu sunt culorile care ți se potrivesc cel mai bine.
Pești
Tălpile reprezintă cea mai bună parte a corpului tău, așa că acordă-le maximă atenție. Fă-ți mereu pedichiura și poartă pantofi care să îți expună degetele. Culorile care te avantajează sunt albastru și verde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter