Mariana Cojocaru, previziuni astrologice pentru luna decembrie. Risc de accidente pentru unele zodii

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 05 decembrie 2022, 16:49

Luna decembrie este o lună benefică pentru cele 12 zodii. Invitată în cadrul emisiunii „Lumea nevăzută”, Mariana Cojocaru a făcut câteva previziuni astrologice și vorbit despre cum va fi influențată fiecare zodie în ultima lună a anului.

În luna cadourilor va avea loc și o ploaie de meteori (Geminidele), care va atinge maximul pe 13 și 14 decembrie. Va fi o ploaie specială, pentru că vor putea fi observați în jur de 120 de meteori pe oră, care vor fi multicolori. Planetele vor influența astfel parcursul celor 12 zodii în toată această perioadă. Iată ce rezervă, potrivit Marianei Cojocaru, astrele fiecărei zodii în parte.

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Berbec

Berbecul va avea o lună decembrie cu o incărcătură aparte. Trebuie să fie foarte precauți. Acesta este cuvântul cheie, precauție. Marte va fi retrograd în gemeni. Marte este o planetă care întotdeauna te va lua la întrebări. Este planeta care îți va spune cum comunici cu cei din jur. La Berbeci această comunicare ar putea fi deficitară și să le afecteze partea sentimentală, să le afecteze partea de carieră sau studiile.

Mulți nu știu să caute calea să ajungă spre lumină. Berbecii sunt foarte repeziți, dar marte retrograd spune că se pot frige, există chiar risc de accidente. Trebuie să existe precauție pe mai multe planuri. Unele conflicte mocnite pot scăpa de sub control. Atenție la relațiile compatibile sau incompatibile pentru că ambele pot fi afectate.

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Taur

Taurii au un decembrie cu scântei. Pot ieși scântei datorită aspectului carmic. Taurii se vor întreba dacă relația lor merită, dacă atmosfera în casă este așa cum și-au dorit-o și au construit-o. Se vor gândi să aibă grijă mai mare de sănătatea lor.

Unii nativi se vor gândi cum să reunească familia, în sensul de familie reântregită. Taurii nu sunt suficienți de blânzi astfel încât să își ascundă nemulțumirile profunde. Se vor gândi dacă în carieră merită unele lucruri sau dacă își vor construi un nou drum. Vor avea de luat decizii grele.

Citește și: Top 3 zodii care vor străluci în luna decembrie. Nativii care vor avea parte de noroc neașteptat

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Gemeni

Gemenii sunt de departe marcați in luna decembrie de marte retrograd și mercur retrograd. Nativi sunt între ciocan și nicovală. Trebuie să își păstreze simțul umorului, de multe ori vor fi salvați din situații delicate. Apoi trebuie să se gândească cum să își aștearnă pentru a fi liniștiți pe final de an

Își pot dori să facă mai multe lucruri in același timp, își pot pierde din vedere targeturile principale și se pot pierde în amănunte. Marte-retrocrad vine cu aspecte carmice, prin urmare trebuie să fie mai atenți dacă au de discutat anumite lucruri ce țin de carieră în așa fel încât să nu bată palma pe chestiuni ce le pot aduce pierderi

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Rac

Pentru Rac decembrie este ca visul unei nopți de iarnă. Este ultima sută de metri în care vor trebui să fie atenți la relațiile cu cei din jur, la durerile ascunse, nerezolvate, netratate, în special echilibrul psiho-emoțional. Este recomandat să nu treceți prin anumite suferințe în ideea că vor veni zile mai bune.

Dacă lasă lucrurile nerezolvate, pot duce la probleme în familie, la locul de muncă, în relația cu cei din jur.

Citește și:  Horoscop Cristina Demetrescu, pentru prima parte a lunii decembrie. Perioadă extrem de bună pentru două zodii

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Leu

Leii caută în primul rând să dea măsura gradului lor de generozitate și altruism. Discutăm de un Saturn care este în vărsător și va trebui să dea dovadă că sunt mărinimoși și atenți la nevoile celor din jur, chiar și a animăluțelor.

Cu cât vor fi mai mărinimoși, cu atât vor avea un decembrie mai împlinit. Vor avea motive și de mândrie și d eorgoliu și să se simtă bine în interior. Să restabilească reuniunea între om și divinitate, univers.

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Fecioară

Nativii fecioară se vor strădui în decembrie să fie mai apropiați de ceea ce înseamnă relațiile lor afective pentru că în general sunt mai critici și apropierea față de univers va ține de creativitate.

Fecioarele care sunt mai colerice vor reuși să devină mai creative în decembrie. E luna în care se vor gândi la copii și la nepoți, la cum să le construiască un viitor mai sigur și mai bun. Fecioarele trebuie să fie prudente pentru că există riscul accidentelor, incidentelor, certurilor sau disputelor.

Citește și: Horoscop chinezesc 2023. Schimbări majore pentru unii nativi și situație limită pentru alții, în anul Iepurelui de apă

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Balanță

Pentru Balanțe, luna decembrie vine cu o încărcătură specială dată de casa a cincea zodiacală. Saturn în Vărsător le vor pune pe Balanțe în ipostaza în care să se gândească ce a meritat din punct de vedere sentimental pe relația de familie.

Nativii se vor simți constrânși și nu știu cum să facă să nu greșească drumul ales. Decembrie vine cu un plus pe dorința de a primi sau a da vești către rude. Vor încerca să restabilsească un echilibru pe ceea ce înseamnă relația de familie. Unde relațiile sunt incompatibile, pot ieși scântei din cauza lui Marte.

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Scorpion

Pentru scorpioni decembrei vine cu tot soiul de provocări și de izbucniri. Provocările pot fi constructive, dar și distructive. Uranus va turna gaz pe foc si se pot rupe parteneriate, se pot strica alianțe, jocuri

Spiritele superioare din Scorpion știu cum să lase loc de bună ziua, iar spiritele inferioare (persoanele care nu înțeleg, care se văd un fel de șefi) se vor aprinde și vor arunca peste tot cu săgeți. Totul trebuie să fie ca ei, dar acest lucru nu este în regulă. Se recomandă să fie temperați, diplomați, să încerce să facă în așa fel să înțeleagă că roata se va întoarce.

Citește și: Zodiile care vor avea noroc în dragoste în 2023. Nativii care pot primi o cerere în căsătorie

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Săgetător

Săgetătorii pot avea schimbări de macaz în decembrie. Pe de o parte avem un început de lună unde sunt planete în Săgetător și schimbările vin fie că le doresc sau nu, iar pe de altă parte vor fi schimbări neașteptate.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Pot aprinde spiritele în relații matrimoniale, afaceri, parteneriate. Marte are planuri pentru Săgetători si cum zodia este duală schimbările vin și sunt neașteptate în sensul în care săgetătorii nu se gândeau că vor trece prin astfel de situații.

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Capricorn

Capricornii vor avea olună interesantă și specială. Prin urmare începând cu data de 6 decembrie vom avea antemergători la Soare, două planete cu strucutră bună, tinerească și jovială – Venus și Mercur.

Capricornii sunt cei mai favorizați în luna decembrie. Le va da o stare de mai bine și e importantă energia pentru că vor avea o bază pentru optimism. Anumite relații care nu sunt solide pot trece prin cumpene și tot felul de încercări.

Citește și: Zodiile care vor cheltui cei mai mulți bani la începutul lui 2023. Pe cine ia pe nepregătite noul an

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Vărsător

Vărsătorii sunt într-o perioadă în care pe de o parte pot avea revelații și care se pot concretiza în vise premonitorii, în lucruri care țin de dorința de cunoaștere, de desăvârșire.

Mulți nativi vor avea tendința de a da un pas inapoi pentru a se regăsi, a se reculege, pentru a restabili relația cu divinitatea. Unii pot avea probleme. Nu sunt în elementul lor și atunci nu vor evolua cum își doresc. Pot apărea neînțelegeri, conflicte. E o chestiune de incompatibilitate.

Previziuni astrologice pentru luna decembrie – Pești

În cazul Peștilor există două vești bune. Atât Neptun cât și Jupiter vor intra în mișcare directă. Planete care vin să își pună amprenta psihicului și spiritului.

Peștii trebuie să analizeze cum au profitat de norocul de peste an. Alții au făcu mult bine și vor apărea beneficiile. În luna decembrie Peștii vor fi mult mai aplecați către cele sfinte, acolo unde se spune că ce nu poți să înțelegi te poate ajuta Universul, astfel încât să stabilești orelație mai bună cu divinitatea.

Sursă foto: Captură Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter