Horoscop săptămânal: Previziuni pentru săptămâna 19-25 august

De Amelia Matei, pe

Va fi o săptămână în care mulţi dintre noi îşi întorc privirea către casă, cămin, familie. Vezi ce au pregătit pentru tine astrele în săptămâna 19-25 august 2013!

Berbec

Este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Nu neapărat pentru că vei câştiga bani propriu-zis, ci pentru că poţi găsi noi modalităţi de a-ţi spori câştigurile, urmând ca rezultatele să vină în săptămânile următoare. Cu aceeaşi ocazie apar şi alte posibilităţi care îţi dau o stare de bine, te fac să speri şi te entuziasmează.

Taur

A venit timpul să scapi de lucrurile inutile sau rele din viaţa ta. E momentul ideal să te ocupi de puţină curăţenie în casă pentru a scoate tot ce îţi blochează spaţiul şi energiile. Trebuie să fii „nemiloasă” şi să arunci tot ce e în plus. Gândeşte-te bine şi la oamenii din jur şi starea pe care ţi-o dau. Probabilc ă există lângă tine cineva care te stoarce de vlagă şi e bine să te îndepărtezi.

Gemeni

Vei constata că singurătatea îţi face bine în această perioadă, deşi tu eşti o persoană foarte sociabilă. Iar cel mai bine te vei simţi la tine acasă, în căminul tău, cu cel mult familia alături. Poţi folosi acest timp ca să te odihneşti şi să îţi refaci energia fiindcă în ultimul timp te-ai cam neglijat. Gândeşte-te şi la lucrurile la care trebuie să renunţi ca să faci faţă mai bine pe viitor vieţii de zi cu zi.

Rac

Începi să comunici mai mult prin toate mijloacele posibile. Probabil că vrei să faci o investiţie, ceea ce necesită discuţii îndelungate cu cei dragi dar şi cu posibili vânzători. Dacă este ceva legat de casa sau intimitatea ta, ai grijă la starea pe care ţi-o oferă acel lucru şi la energia pe care ar putea să o aducă în viaţa ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter