Horoscop: Ce te aşteaptă în săptămâna 15-21 iulie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:58

Multe zodii au parte de o săptămână bună, cu dorinţe împlinite şi clipe frumoase. Pentru unii, însă, micile ghinione se ţin lanţ.

Berbec

Săptămâna începe frumos pentru tine, cu veşti bune, care însă te vor ţine ocupată destul de mult. Ai parte de mici emoţii pe la mijlocul săptămânii, dar ai prezenţa de spirit necesară pentru a transforma orice ghinion într-un noroc. Una peste alta, astrele sunt generoase cu tine şi nu prea ai de ce te plânge.
Horoscop dragoste: Unde te înşală în vacanţă şi cu cine, în funcţie de zodie

Taur

Săptămâna este aşa cum îţi place ţie: foarte liniştită. Ai timpul necesar să faci lucrurile în ritmul tău, să leneveşti şi să te bucuri de viaţă. Din păcate, nişte gânduri răzleţe legate de partea sentimentală nu prea îţi dau pace şi îţi strică un pic liniştea. Vei vedea însă că temerile tale sunt neîntemeiate.

Gemeni

Eşti cam confuză săptămâna asta pentru că primeşti mesaje contradictorii de la o persoană importantă. Nu ştii nici ce să crezi, nici cum să acţionezi, aşa că deocamdată ar fi mai bine să stai şi să aştepţi. Cel puţin ai parte de liniştea şi de timpul necesar ca să te gândeşti la problemele tale personale.

Rac

Eşti una din todiile norocoase, care au o săptămână bună, deşi începutul nu pare prea vesel. Ai o stare destul de ciudată, pe care nu o poţi explica nici tu, ca un presentiment rău. Doar timpul va dovedi dacă a fost întemeiat sau nu. În rest, ai parte de tot ce îţi doreşti săptămâna asta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter