Horoscop: Ce surpriză îţi face de Crăciun, în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 18 august 2016, 13:09

Toate ne dorim să fim surprinse cu un cadou special de la Moş Crăciun. Află ce surpriză îţi face de Crăciun, în funcţie de zodia lui şi apoi prefă-te că nu bănuiai nimic, ca să nu îi strici plăcerea.
Berbec
Berbecii sunt impulsivi, aşa că nu te aştepta să-ţi plănuiască mult timp o surpriză complicată. Cel mai probabil va alege cadoul pentru tine pe ultima sută, în funcţie de starea pe care o are sau în funcţie de ceva ce ai spus în ultima săptămână. Spontan şi generos, berbecul va cumpăra ceva spectaculos, poate o excursie de două zile în străinătate, sau ceva absolut neinspirat, cum ar fi o lenjerie roşie mult prea vulgară. Orice ar fi, fă-i pe plac, deoarece este orgolios şi va suferi din tot sufletul dacă vede că nu ţi-a plăcut surpriza.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Taur
Taurii iubesc să plănuiască cu mult înainte surprizele, chiar dacă au pornit de la un eveniment neplănuit, sau ceva ce ai spus tu, în faţa unei vitrine, acum trei luni. Aproape la fel de încăpăţânaţi ca berbecii, taurii vor să iasă totul perfect, aşa că vor plănui în detaliu fiecare secundă a serii de Crăciun (sau a momentului când te va surprinde, după caz). Dacă este vorba de un traseu cu indicii, sau o carte pe care ţi-ai dorit-o la un moment dat, fii sigură că vei ţine minte cadould e la iubitul taur. Dacă nu îţi place, încearcă să nu mai vorbeşti despre asta. Taurii sunt orgolioşi şi îţi vor scoate ochii ani de-a rândul dacă i-ai dat de înţeles că nu ţi-a plăcut surpriza lui.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Gemeni
Bărbaţii gemeni s-ar putea să te întrebe ce îţi doreşti, deoarece nu sunt foarte mari fani ai surprizelor. Comunicativi şi direcţi, gemenii nu îşi bat capul cu surprize complicate, care necesită multe planuri şi multe detalii de pus la punct. Aşteaptă-te la o rochie sexy pentru noaptea de Revelion, sau ceva în care ar vrea el să te vadă, mai mult decât ceva ce-ţi place ţie neapărat. Gemenii adoră să le dai motive de mândrie, deci va fi un obiect vestimentar, o geantă cu care să se laude tot el în faţa prietenilor sau poate chiar un telefon de ultimă generaţie. Dacă nu îţi place, prefă-te încântată şi povesteşte tuturor ce mult te-ai încântat surpriza lui.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Horoscop: De ce vă certaţi, în funcţie de zodia lui
Rac
Racii sunt romantici incurabili, dar, în acelaşi timp, sunt printre cei mai zgârciţi nativi din horoscop. Fire sensibiliă şi iubitor de pace, racul nu o să cumpere ceva de care nu este absolut sigur că îţi va face plăcere. Pe de altă parte, mersul la sigur are şi dezavantaje. Ce fel de surpriză mai este aceea în care o contabilă primeşte o agendă, o secretară primeşte o pereche de ciorapi noi din mătase, sau un agent comercial primeşte o pereche nouă de pantofi sport? Nu te deziluziona, racul nu face surprize urâte şi pune mult suflet în ceea ce cumpără. Doar că nu te aştepta la o maşină sau vacanţă la Paris.

CONȚINUT VIDEO UNICA


Citeşte mai departe
şi află ce surpriză îţi face de Crăciun, în funcţie de zodia lui pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter