Horoscop: Cum stai cu dragostea în 2014 în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Anul 2014, al calului de lemn este un an bun pentru începerea unei poveşti de dragoste. Anumite zodii sunt mai predispuse la iubire multă şi chiar la căsătorie. Vezi cum stai cu dragostea în 2014 în funcţie de zodie.
 

Berbec

Berbecii au parte de un 2014 plin de pasiuni fulgerătoare şi iubiri nestatornice. Decât să te amărăşti că nicio poveste de dragoste de-a ta nu ţine anul acesta, mai bine te bucuri de avantajele unei vieţi amoroase „zburdalnice”.

Taur

Taurii vor avea un an plin de iubire, pentru că deja au început o relaţie frumoasă, la sfârşitul lui 2013. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat, timpul nu este pierdut şi cel mai simplu ar fi să mergeţi mai des la petreceri. Iubirea cea mare vă aşteaptă.

Gemeni

Nativii din gemeni vor avea parte de trădări şi drame spectaculoase în 2014. Cum anul calului de lemn nu aduce prea multă fericire pe plan sentimental pentru geemni, să nu vă aşteptaţi la căsătorii şi poveşti romantice. Va fi un an plind e provocări, dar se poate să ieţiţi neşifonaţi.

Rac

Racii au un 2014 ca în basme. Dacă au găsit deja marea dragoste, anul acesta veţi ajunge la nunta de vis pe care o plănuiaţi încă din copilărie. Dacă sunteţi deja căsătoriţi, veţi avea parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter