Horoscop 9 – 25 septembrie | Racii au mult de muncă

De Libertatea.ro, pe

Planetele îşi dau întâlnire în zodia Balanţei, semn că a venit momentul să punem la bătaie resursele de diplomaţie, de amabilitate şi de bunăvoinţă pe care le avem. Este momentul cuvintelor şlefuite, care nu înţeapă şi nu rănesc interlocutorul. Există un potenţial de conflict cu care ne întâlnim rar şi de aceea se recomandă să fim cuminţi în reacţii, cu măsură în decizii şi cumpătaţi în revendicări, în relaţiile de orice fel.

Berbecii sunt vizaţi de situaţii explozive, care pot duce la con­secinţe nedorite, mai ales în relaţiile importante, cum ar fi­ cea de cuplu. Vor dreptate cu orice preţ şi o vor obţine.

Taurii pot deveni un element de echilibru la locul de muncă şi în viaţa de zi cu zi sau un element destabilizator, în funcţie de atitudinea lor. Este necesar să dea dovadă de corectitudine.

Gemenii sunt nevoiţi să regleze re­la­ţiile cu cei dragi, acolo unde nu încetează să apară probleme mai puţin obişnuite. Li se recomandă să fie ge­ne­roşi şi să a­­pre­cieze corect nevoile fiecăruia.

Racii au mult de muncă, poate puţin peste limitele puterii de care dispun în acest moment. Dacă vor dori să se mobilizeze, ar putea descoperi că pot face faţă onorabil oricărei situaţii.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter