Ce fel de criminal ai fi în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 13:00

Știm cu toții că filmele lui Alfred Hitchcock sunt destul de înfricoșătoare, dar te-ai întrebat vreodată cum ai fi tu în filmele sale? Ne-am gândit să îți spunem noi ce fel de criminal ai fi într-un thriller, în funcție de zodie.

Berbec

Tu ai fi un criminal extrem de periculos. Arma ta preferată ar fi cuțitul și ai lăsa în urmă multe răni, mai ales pe față. Nu te-ai mulțumi să îți ucizi victima, ci ai simți nevoia să o tai bucată cu bucată.

Taur

Taurii și-ar folosi mâinile pentru a-și strangula victima. Ar privi-o în ochi, pentru a vedea cum se sufocă, și chiar ar adăuga, la final: „am pus eu mâna pe tine”.

Gemeni

Pentru Gemeni, arma crimei depinde de situație. Sunt foarte deștepți și își dau seama imediat care este următoarea lor mișcare. Cei mai mulți Gemeni au anumite trăsături de psihopați, așa că ar fi bine să nu îi calci pe coadă. În caz contrar, îți vor reteza mâinile fără niciun resentiment și te vor privi cum sângerezi până la moarte. În tot acest timp, vor râde sinistru!

Rac

Racul și-ar duce victima pe plajă, într-o zonă izolată, ar săpa o groapă adâncă la mal și ar îngropa-o până la gât. Ar aștepta, apoi, să vină valurile și ar privi cum apa începe să o acopere. Zâmbind, ar urmări cum se îneacă și ar arunca, apoi, cadavrul în mare.

Leu

Pentru Lei, crima ar fi ca orice alt sport. Ar reuși să găsească, pe piața neagră, cîțiva oameni cu adevărat sadici și și-ar arunca victima într-o cușcă în care se află lei, tigri sau alte feline periculoase. În acele momente, ar putea fi auziți exclamând: „să înceapă crima” și ar urmări cu satisfacție întreaga scenă.

Fecioară

Fecioarele ar reuși să facă orice crimă să pară un accident, poate unul de mașină, sau o sinucidere. Pentru că sunt atente la detalii, nimeni nu ar afla ce au făcut și ar reuși să acopere orice urmă.
Vezi continuarea in pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter