Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Festivalul de Film de la Veneția

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 04 septembrie 2018, 13:48
Vedetele au impresionat și de data aceasta, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Cea de a 75-a ediție a festivalului a început săptămâna aceasta cu o ceremonie spectaculoasă.

Mai multe vedete precum Emma Stone, Ryan Gosling, Lady Gaga și Naomi Watts și-a făcut apariția pe covorul roșu la deschidere, ce a avut loc la istorica Sala Grande.

Deși festivalul se concetrează pe filme și premii, nici aparițiile fashion ale participanților nu sunt deloc de ignorat.

Printre vedetele care au impresionat se numără Cate Blanchett, Bruna Marquezine (iubita lui Neymar), Georgina Rodriguez (logodnica lui Cristiano Ronaldo), cântăreața Lady Gaga, Bradley Cooper și Dakota Johnson.

Bruna Marquezine a purtat o rochie cu o crăpătură amplă care i-a făcut pe mulți să viseze. Modelul a asistat la premiera filmului „The Sisters Brothers”. Chiar dacă outfit-ul a fost foarte provocator, criticii de modă au lăudat-o pe Bruna pentru alegerea făcută. Ei spun că iubita lui Neymar a amintit de anii de glorie ai Hollywood-ului când actrițele aveau apariții strălucitoare.

Lady Gaga a făcut furori pe covorul roșu al Festivalului. Pe lângă aparițiile ei pline de stil, artista a impresionat în filmul „A star is born”, în care joacă alături de Bradley Cooper.

Pe de altă parte, modelul Georgina Rodriguez a optat pentru o rochie neagră, transparentă, ce a nu a lăsat prea mult loc imaginației. Deși a născut în urmă cu nouă luni, ea a revenit rapid la silueta de fotomodel.

Vezi Galeria Foto pentru imagini cu celebritățile ce au impresionat la deschiderea Festivalului de Film de la Veneția

Citește și: Ce haine să îți cumperi în fiecare lună a anului. Acestea sunt momentele prielnice pentru chilipiruri

Citește și: Cele mai șocante ținute de la MTV Video Music Awards 2018

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter