Ce culori să porți în funcție de zodie

De Consuela Stratulat, pe

Zodia în care te-ai născut te ajută să îți dai seama ce energii te guvernează și ce anume îți lipsește. Dacă ești un semn de foc, s-ar putea să îți lipsească apa sau invers, iar aceste lacune creează dezechilibre ce pot fi corectate de culori. Zodiile reacționează la anumite culori, află care sunt acestea.
Zodiile cărora le lipsește focul au nevoie de roșu și portocaliu, în timp ce semnele fără apă trebuie să poarte albastru sau roz. Lipsa elementelor de pământ atrage nevoia de verde, iar a celor de aer, de galben. De cealaltă parte, prea mult foc poate fi potolit de albastru, iar prea multă apă, de roșu. Violet și nuanțele de albastru-violet corectează abundența de pământ, în timp ce albastru și verde, abundența de aer.
Berbec. Roșu aprins este asociat cu zodia ta și simbolizează pasiunea și curajul de a schimba lumea. Din cauza impulsivității tale, ai nevoie de culori care să te tempereze, precum rozul, dar trebuie să eviți negrul. În general, ruginiu, șofran, galben auriu și muștar sunt nuanțele care te vor atrage instantaneu.
Taur. Roz, crem, negru și alb se potrivesc de minune temperamentului tău. Evită să porți roșu, pentru că te va afecta negrativ, dar poți opta pentru castaniu. Albastrul cerului și culorile pământului, precum kaki, maro și bej sunt, de asemenea, o alegere bună pentru zodia ta.
Gemeni. Tu iubești verdele, care simbolizează renașterea și creativitatea. Poți purta, de asemenea, negru, alb, roz și roșu.
Rac. Albastru, alb și verdele mării sunt cele mai bune culori pentru zodia ta, în timp ce galbenul este de bun augur pentru succes. Roșul te va binedispune, când te simți deprimată, dar trebuie să îl porți cu atenție, pentru că îți poate tulbura emoțiile. Verdele merge perfect la locul de muncă. Evită negrul, pentru că te întristează.
Leu. Portocaliul îți va da un farmec aparte de câte ori îl vei purta, pentru că se potrivește perfect aurei tale. Alte culori pentru zodia ta sunt mov, roșu și auriu. Evită culorile pale, pentru că îți vor influența negativ temperamentul.
Fecioara. Pastelurile și nuanțele pale – de la piersică la roz deschis și bleu – te avantajează. Combinația de verde și negru te revigorează și este în armonie cu temperamentul tău.
Balanța. Albatrul este culoarea zodiei tale și simbolizează echilibrul și armonia în toate sferele vieții. Ți se potrivesc, de asemenea, alb, roz și negru.
Scorpion. Stacojiul se potrivește aurei tale, iar nuanțele de mov, castaniu, verde și roșu sunt culorile pe care ar trebui să le porți. Evită pastelurile și nuanțele pale.
Săgetător. Iubești portocaliul, roșul și galbenul, dar albastrul și galbenul sunt culorile cele mai potrivite pentru tine. În unele momente, albul te va relaxa. Deși negrul te-ar putea atrage, nu va avea o influență pozitivă asupra ta.
Capricon. Tu preferi nuanțele pământului, precum maro și kaki și eviți roșu. Cel mai bine îți stă în alb, iar combinația alb-negru este preferata ta.
Vărsător. Violet este culoarea zodiei tale, dar îți plac, în general, toate nuanțele neconvenționale.
Pești. Galbenul arată grozav pe tine, iar nuanțele aprinse fac notă discordantă cu firea ta sensibilă. Culoarea ta preferată este albul. Evită verdele, pentru că îți va schimba în rău starea de spirit.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter