Zodia Capricorn – descoperă totul despre ea

De Revista Unica, pe Ultimul update Luni, 10 octombrie 2022, 12:38

Nu stă cu ochii în stele şi nici pe tine nu te lasă aşa. Dă impresia că ţine totul sub control.
Capricornul ştie să transmită o senzaţie de detaşare şi profesionalism atât de convingătoare, încât reuşeşte să păcălească. Nu pe toată lumea, dar n-o să îţi divulg semnele care-i pot sesiza adevărata natură. Dincolo de apariţia sa competentă şi compusă, se ascunde de multe ori o mare timiditate. Capricornii învaţă s-o înfrângă destul de devreme în viaţă, care de cele mai multe ori le dă o copilărie grea, plină de responsabilităţi. Dar e una s-o înfrângi şi altceva s-o faci să dispară. Pentru că nu îndrăznesc să şi-o asume, cel puţin în prima tinereţe, Capricornii transmit adeseori impresia de rigiditate. Însă, în momentul în care cineva are suficientă perseverenţă şi abilitate pentru a trece dincolo de imaginea publică, atât de corectă încât devine insipidă, poate avea surprize de proporţii…

Zodia Capricornului şi ceilalţi

BERBECUL intuieşte temperamentul ascuns al Capricornului  şi se simte atras de genul total diferit de putere pe care-l emană. Au amândoi ce învăţa unul de la celălalt, şi dacă El este Berbecul şi Ea Capricornul au şansa de-a nu se plictisi niciodată.

TAURUL atrage cu uşurinţă dragostea Capri-cornului, pentru că emană acel calm pe care Capricornul nu ştie decât să-l simuleze. Căldura şi stabilitatea emoţională a Taurului ajută Capricornul să se destindă şi să se simtă în siguranţă. Taurul se bucură că are pe cineva care-i împărtăşeşte tradiţionalismul.

GEMENII sunt de multe ori fascinaţi de Capricorni, pe care nu-i înţeleg. Poate tocmai de aceea?! Mari curioşi de tot şi toate, ar vrea să înveţe mai multe de la şi despre ei, dar Capricornii nu prea sunt dispuşi să se deschidă şi rămân cel mai adesea neafectaţi de farmecul Gemenilor.

RACII se simt atraşi de tenacitatea şi stabilitatea Capricornului, dar pot porni de la premisa greşită cum că răbdarea Capricornului nu se termină niciodată. Dacă însă se va găsi Racul care simte nevoile afective ale Capricornului şi îi menajează sensibilitatea, uniunea poate fi lungă şi fericită.

LEII se simt de multe ori intimidaţi de Capricorni, motiv pentru care pot încerca să-i domine. Capricornii admiră strălucirea şi individualitatea puternică a Leului, atât că pre-feră s-o facă de la distanţă.

FECIOARELE simt o atracţie naturală faţă de Capricorn, pe care-l consideră însă mai rece sau mai rezistent emoţional decât este el de fapt (Capricornii sunt, în secret, sentimentali). Atracţia fizică este dublată de o bună compatibilitate mentală. Pot exista, de asemenea, multe interese comune.

BALANŢELE îi consideră pe Capricorni persoane serioase, de treabă, dar lipsite de acel rafinament şi acele preocupări artistico-mondene de care sunt ele atrase. Respectul e reciproc, atracţie nu prea există.

SCORPIONUL şi Capricornul, spune o legendă, formau pe vremuri o singură zodie, care a fost despărţită în două, odată cu descoperirea Săgetătorului. De atunci, cele două jumătăţi de zodie încearcă mereu să se reunescă. Concluziile sunt uşor de tras.

SĂGETĂTORII cei independenţi şi nonconformişti simt totuşi uneori nevoia de cineva responsabil şi autoritar în viaţa lor, aşa, ca să aibă şi ei un reper, acolo. Capricornul le poate oferi aşa ceva, însă îi va veni greu să îndeplinească aceste funcţii, dacă Săgetătorul respinge orice formă de control.

CAPRICORNII între ei îşi văd de treabă individual. Mai bine ar forma un club, căci doar în aceste condiţii reuşesc să evite competitivitatea ori măcar s-o manifeste făţiş.

VĂRSĂTORII şi Capricornii au o planetă comună, pe Saturn, care-i poate face să intre într-o relaţie serioasă, atâta că aceasta se va baza mai degrabă pe prietenie şi spirit de echipă decât pe iubire romantică.

PEŞTII şi Capricornii au multe să-şi ofere: o linişte relaxată în cuplu, o stare de intimitate naturală, care îi scuteşte de eforturile de adaptare. Capricornii şi-ar dori uneori ca Peştii să-şi asume mai multe responsabilităţi practice în relaţie, iar Peştii ca ei să fie mai relaxaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter