Ce zodii sunt urmărite de ghinion în martie 2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 februarie 2018, 18:34
Martie 2018 aduce, ca orice altă lună a anului, și lucruri bune, și lucruri mai puțin bune. Dacă ieri am vorbit despre cele 3 zodii care au noroc în luna martie, azi a venit momentul să ne îndreptăm atenția și spre zodiile mai puțin norocoase - zodiile cu ghinion în martie 2018!

Ce zodii au ghinion în martie 2018

Pentru că, din păcate, astrele nu aduc numai bucurii în viețile noastre, iată că există și zodii care vor avea ghinion în martie 2018. Cel mai probabil, acestea vor fi Berbecul, Săgetătorul și Peștii. Cum și în ce fel vor fi afectați acești nativi de energia negativă a astrelor, află din rândurile următoare!

Berbecii vor avea probleme cu banii

berbecii ar putea avea ghinion in martie 2018

Nativii Berbeci ar putea avea probleme de ordin financiar în martie 2018. Mare atenție cui împrumutați bani, pentru că s-ar putea să nu îi mai primiți niciodată înapoi și, de asemenea, aveți grijă în ce vă investiți bugetul. Cumpărăturile impulsive vă pot lăsa fără sume substanțiale de bani, în condițiile în care oricum în luna martie 2018 s-ar putea să vă treziți că aveți de plătit o datorie mai veche de care ați uitat.

Încercați să vă faceți un buget în această lună, dacă vreți să vă asigurați că nu o să ajungeți să vă împrumutați încă de la mijlocul lunii și reduceți considerabil banii pe care îi cheltuiți în mod obișnuit pe distracție. O să aveți timp și pentru distracții, însă luna aceasta trebuie să fiți precauți, pentru că ați putea avea probleme financiare mari!

Citește șiHoroscop chinezesc 2018. Cristina Groza, previziuni pentru Anul Câinelui de Pământ

Săgetătorii ar putea fi dezamăgiți în dragoste

sagetatorii ar putea avea ghinion in dragoste in martie 2018

Din păcate pentru nativii Săgetători, luna martie ar putea aduce o mare dezamăgire amoroasă. Dacă sunteți într-o relație de lungă durată, atunci sunt șanse ca luna aceasta relația să se încheie brusc, fără prea multe explicații din partea partenerului de cuplu.

Pe de altă parte, aceste dezamăgiri pot lua forma și unor minciuni venite din partea partenerului de cuplu, dar și unor relații extraconjugale, care ar putea fi dezvăluite accidental.

Peștii au ghinion în carieră

pestii ar putea avea ghinion in cariera in martie 2018

Nativii Pești ar putea avea luna aceasta ghinion în domeniul profesional. Dacă aveați planuri de a vă schimba locul de muncă sau dacă voiați să participați la un concurs pentru un alt job, atunci lucrurile ar putea lua o turnură neașteptată. Poate că erați siguri că veți primi un bonus, sau poate că vineva vă promisese un anumit job, dar iată că nu există certitudini în martie 2018 pentru nativii Pești, în sfera carierei.

Orice s-ar întâmpla, trebuie să știți că astrele plusează la alt capitol, dacă profesional veți avea ghinion. Așa că stați cu ochii deschiși… cine știe ce surprize frumoase vă așteaptă?!

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter