Ce înger păzitor ai, în funcție de zodie?

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2015, 22:55
E scris în stele că semnele zodiacale vin la pachet cu un... înger păzitor, care corespunde fiecărui element în parte.

Când dăm de greu, pe pământ avem prietenii, iar în cer… îngerul păzitor, care ne îndrumă spre calea cea dreaptă. Este teoria pe care o susțin Doreen Virtue, practicant al terapiei îngerilor și Yasmin Boland, astrolog. În cartea ”Angel Astrology 101: Discover The Angels Connected With Your Birth Chart”, cele două specialiste dezvăluie ce îngeri păzitori avem, în funcție de semnul nostru zodiacal.

Berbec – Ariel

Berbecul este semnul zodiacal asociat primăverii, cu spațiul exterior, iar îngerul care corespunde acestei zodii este Ariel. Este un arhanghel care ajută oamenii să treacă la fapte, așa că berbecii se pot ruga la Ariel ori de câte ori vor să-și ducă la împlinire un plan, mai ales în ceea ce privește relațiile.

Gemeni – Zadkiel

Firi mai frivole, gemenii îl au ca înger păzitor pe Zadkiel, îngerul iertării. Atunci când simți că ai fost prea egoist și nu ai dat importanța cuvenită persoanelor din viața ta, Zedkiel te poate ajuta. Tot el te scoate din impas dacă te-ai certat cu cineva. Gemenii în general sunt persoane raționale, iar Zadkiel le va ajuta să acorde mai multă atenție și aspectului emoțional.

Rac – Gabriel

Semnul racului, dar și îngerul care corespunde acestei zodii sunt asociați ideii de părinte. Femeile rac care vor să rămână însărcinate se pot ruga la Gabriel pentru a le ajuta să-și îndeplinească visul. Tot Gabriel te va ajuta să-ți administrezi banii sau să te împlinești pe plan financiar.

Leu – Raziel

Persoanelor din această zodie le place să se dea în spectacol. Și Raziel, îngerul păzitor al acestui semn este la fel de flamboaiant. Amuzanți și expansivi, leii sunt disperați să fie în centrul atenției și au tendința să forțeze limitele . Dacă îți ”fuge” controlul de sub picioare, Raziel te poate ajuta. Tot el vindecă relațiile amoroase defectuoase sau fobiile.

Fecioară – Metatron

Arhanghelul Metatron este asociat tămăduirii și îndepărtării energiilor negative. Fecioarele se pricep să își creeze singure probleme, iar Metatron reușește să transforme această energie în avantajul lor. Dacă te găsești înr-o situație dificilă și vrei o soluție corectă, Metatron te poate îndruma. Tot el este folositor atunci când ai tendința să te critici prea mult, ajutându-te să îți recapeți încrederea în tine. Puterile tămăduitoare ale lui Metatron pot întoarce energia conflictuală a fecioarelor în ceva pozitiv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter