Ce fel de iubit e în funcţie de ziua naşterii

De Amelia Matei, pe

Ziua în care ne-am născut spune multe despre personalitatea noastră şi felul cum ne comportăm într-o relaţie. Calculează ziua în care s-a născut iubitul tău şi află ce fel de iubit este şi cum să te comporţi cu el ca să aveţi o relaţie fericită.

Cum afli în ce zi a săptămânii s-a născut

E simplu! Nu trebuie decât să ştii data naşterii lui şi să găseşti un calculator online, de exemplu acesta. Nu trebuie decât să introduci data naşterii şi ziua va fi calculată după o formulă numită algoritmul lui Zeller.

Bărbaţii născuţi luni

Bărbatul născut în ziua de luni este sensibil, romantic, tandru, empatic, blând. Pare un iubit ideal, dar are şi el problemele lui. De exemplu, aceea că este o fire „moale”, lipsită de ambiţie, care nu poate să lupte nici măcar de dragul iubirii. Dacă apar obstacole, e posibil să renunţe la tine doar că să scape de bătăile de cap.
Ca să fiţi fericiţi împreună trebuie să te resemnezi cu gândul că nu vei avea parte de aventuri nici sexuale, nici de altă natură. Nu îi face reproşuri legate de firea lui sau de fizic pentru că şi aşa este un om complexat.

Bărbaţii născuţi marţi

Bărbatul născut în ziua de marţi este energic, spontan, impulsiv, calităţi care îl fac un amant priceput, dar un iubit destul de incomod. Certurile cu el sunt violente şi este predispus şi către violenţa fizică. Pe de altă parte, şi împăcarea este foarte pasională.
Puteţi fi fericiţi dacă tu eşti o fire mai diplomată şi mai liniştită, dar există riscul să devii prea supusă de teamă să nu îl superi. Caută să-ţi păstrezi personalitatea, dar fără să îi stârneşti furia. Şi mai presus de toate nu îl cicăli pentru că urăşte asta.

Bărbaţii născuţi miercuri

Acest bărbat este comunicativ, energic, sociabil şi îi place distracţia. Dacă reuşeşti să ţii pasul cu el veţi avea o relaţie fericită. Din păcate, puţine persoane sunt la fel de pline de viaţă. Dacă nu îţi place distracţia la fel de mult cum îi place lui, atunci cel puţin oferă-i libertate suficientă ca să se poată bucura el de viaţă. Nu încerca să-i impui dorinţele tale cu forţa pentru că se va simţi sufocat.
Are nevoie să descopere lucruri şi locuri noi, să fie înconjurat de oameni şi să vorbească mult despre câte în lună şi în stele.

Bărbaţii născuţi joi

Bărbatul născut joia este o personalitate puternică, impunătoare, dar e conservator şi serios. Cei din jur îl văd mai degrabă ca pe o figură paternă – e cel la care toţi apelează pentru sfaturi şi păreri. Relaţia cu el este una „cuminte”, dar destul de plată. Nu vor fi uşi trântite, dar nici momente de pasiune.
Ca să aveţi o relaţie de lungă durată şi fericită trebuie să-i accepţi firea şi faptul că nu vei avea parte de o psiune ca în filme. Dacă eşti genul care îşi doreşte asta cu ardoare, probabil că vei ajunge să-l înşeli.

Bărbaţii născuţi vineri

Are trăsături mai degrabă feminine, atât ca aspect fizic, cât şi ca personalitate. Este o persoană calmă, rafinată, graţioasă, elegantă. Într-o relaţie este atent şi tandru, iar atuul lui cel mai mare este comunicarea. Cu el poţi vorbi despre orice şi poţi primi păreri şi sfaturi oricând. Îţi va fi şi iubit, şi cel mai bun prieten, şi tată, şi frate.
Ce trebuie să faci ca să-l păstrezi lângă tine? Ţine cont de faptul că e sensibil şi ai grijă la felul cum vorbeşti cu el. Îl poţi răni uşor şi este destul de ranchiunos.

Bărbaţii născuţi sâmbătă

Este un bărbat pe care multe femei l-ar vrea alături. Are mult respect pentru femei, pentru reguli, pentru legi. Este fidel, corect, cinstit, dar… cam plictisitor într-o relaţie. Foarte plictisitor! Alături de el îţi vei petrece fiecare seară pe canapea, în faţa televizorului. Sexul va fi la fel de plictisitor…
Dar puteţi fi foarte fericiţi pe termen lung dacă ai grijă să fii corectă cu el. Nu îi plac minciunile, compromisurile şi bârfa. Fii sinceră, respectă-l aşa cum te respectă el şi nu vor fi probleme.

Bărbaţii născuţi duminică

Este un bărbat puternic, cu o personalitate care iese în evidenţă şi îi place să fie în centrul atenţiei. Alături de el vei avea ocazia să străluceşti şi tu, fie că îţi place, fie că nu. Ca să fie fericit lângă tine, ai grijă să nu-i furi locul din lumina reflectoarelor şi să nu îi strici imaginea publică.
E un om foarte orgolios şi se supără cumplit dacă îl critici în public sau faci glume pe seama lui. Nu are simţul umorului şi este foarte ranchiunos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter