Anul Dragonului de Apă: cum foloseşti dragonul în Feng Shui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 15:11

Anul Dragonului de Apă din zodiacul chinezesc se anunţă a fi unul bun, plin de noroc și de oportunități la orice pas, inovație și proiecte care se vor materializa.
Forță și putere, asftfel putem caracteriza Dragonul, iar aceste două elemente vor predomina pe tot parcursul Anului Dragonului de Apă.

Statueta dragonului Feng Shui are puterea de a aduce noroc și prosperitate mai ales în familie.

Iată cum poți folosi statuetele dragon în mod Feng Shui, pentru ca 2012 să fie un an mai bun:

În primul rând alege doar statuete din materiale naturale, nicioadată din materiale artificiale.
Dragonul de culoare verde este un simbol Feng Shui pe care trebuie să îl pui în partea de Est a casei tale sau în living, aceasta reprezentând zonă sănătății și armoniei.
Pentru succes în carieră și pentru cei care își doresc mereu să se dezvolte profesional, pune o figurină dragon pe masă sau în partea de est a biroului.
Pune o statuetă dragon lângă un acvariu sau lângă o sursă de apă, dacă vrei să atragi prosperitatea și câștigurile materiale.
Dragonul de metal sau decorat cu metale, te apără de influențe negative și dușmani.
Dacă vei așeza un dragon în partea de nord-est a casei vei avea parte de întâlniri care te vor îmbogăți sufleteşte: mentori, confidenți și prieteni cu influență.
Un dragon auriu este excelent pentru a atrage abundența și de asemenea sănătatea.
Evită să pui statuetele dragon în zone din casă cu energie scăzută cum ar fi baia, sau zonele închise și de asemenea nu îl pune în locuri foarte înalte, acesta trebuind să stea la nivelul privirii.
Pentru efecte benefice asupra vieții de cuplu, ai nevoie de o pereche de simboluri feng shui: phoenix și dragon, pentru că împreună vor fi o adevărată binecuvântare asupra relației de cuplu. Însă nu așeza niciodată statueta dragon în dormitor.

Anul Dragonului de Apă din zodiacul chinezesc, aduce și câteva tendinţe de design interior de care putem ține cont, dacă vrem să simțim efectele benefice ale acestui element. Așadar, revin în tendiţele de design interior elegantul și în același timp misteriosul negru, albastru închis sau verdele puternic.
Cremul și auriul sunt culorile care se vor folosi pentru a aduce un contrast și a echilibra aspectul încăperii.  Chiar dacă nu e cazul să îți redecorezi casa de la zero, măcar adaugă câteva elemente decorative: perdele, draperii, pernuțe decoartive sau covorașe şi lămpi.
Maeștrii Feng Shui din vechime considerau că dacă încăperea e decorata cât mai dinamic și în culorile potrivite, atunci toate acestea vor porduce schimbări vizibile, vor atrage energiile pozitive, norocul, sănătatea și succesul asupra casei.

Ține cont că după regulile Feng Shui nu trebuie să ai în casă mai mult de 5 statuete de dragon. Așa că, stabilește-ți prioritățile și plasează -le acolo unde crezi că ai avea nevoie de o schimbare în bine sau de puţin ajutor.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter