Top 7 vedete care şi-au vopsit părul în culori „nebune”

De Geo Berciu, pe

Iubitoare de schimbări şi de transformări spectaculoase, vedetele se lasă uşor convinse de către hairstyliştii lor atunci când este vorba să accepte ca părul lor să fie vopsit în culori „nebune”, neobişnuite.

Nicole Richie şi-a schimbat la începutul lunii martie culoarea părului, renunâţnd la nuanţa naturală pe care o avea în favoarea uneia excentrice: lila. Nuanţa de mov aleasă de Nicole seamănă izbitor de tare cu cea aleasă de o altă fashionistă celebră, Kelly Osbourne.
Top 7 vedete care şi-au vopsit părul în culori "nebune"

De-a lungul carierei muzicale, Demi Lovato a apărut cu părul albastru, blond combinat cu roz, şaten deschis, iar în ianuarie s-a făcut roz. Artista şi-a motivat schimbarea frecventă a culorii părului prin plictiseala care o cuprinde dacă se vede de prea multe orice în oglindă cu aceeaşi nunaţă. „Fac asta destul de des. Îmi schimb culoarea părului de câte ori pot. Am fost brunetă, roşcată, însă am avut şi culori mai neobişnuite, cum ar fi portocaliu şi albastru”, a declarat Demi într-o emisiune a lui Ellen DeGeneres.
Top 7 vedete care şi-au vopsit părul în culori "nebune"

Părul vopsit în nuanţe puternice reprezenta cândva un semn de rebeliune, dar acum este pur şi simplu în trend. Şi aceasta ne-o demontrează cel mai bine cântăreaţa Katy Perry, care a trecut prin toate culorile curcubeului, încercând nunaţe de violet, roz sau roşu. Cea mai spectaculoasă culoare aleasă a fost însă un albastru electric, cu care artista s-a afişat în urmă cu doi ani.
Top 7 vedete care şi-au vopsit părul în culori "nebune"

Nicky Minaj este cunoscută pentru schimbările de look extreme. O transformare uluitoare a fost atunci când din blondă, vedeta a ajuns peste noapte o „fată verde cu părul pădure”. În ultima perioadă însă, atunci când vrea să-şi epateze puplicul, cântăreaţa a început să recurgă la peruci pentru a nu-şi agresa prea tare părul.
Top 7 vedete care şi-au vopsit părul în culori "nebune"

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter