3 vedete care se ceartă pe Twitter

De Adina Radu, pe

De când cu reţelele de socializare suntem la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa vedetelor. Acum până şi certurile între foşti iubiţi au loc la vederea fanilor. Iată câteva astfel de întâmplări.

Kelly Osbourne s-a certat cu fostul iubit

Când fostul ei iubit, un anume Luke Worrall, a comentat pe seama siluetei ei, Kelly osbourne i-a dat o replică tăioasă: “@luke_worrall era bine când fundul meu mare plătea distraţiile tale, nu? Nu credea, că poţi să te cobori la acest nivel, dar tocami ai făcut-o #wow” a scric Kelly Osbourne pe Twitter.

LeAnn Rimes s-a certat cu fosta soţului

Când LeAnn a început aventura cu actualul ei soţ, Eddie Cibrian, acesta era căsătorit. Era de aşteptat ca soţia lui de atunci, Brandi, să se răzbună prin toate mijloacele. Supărată că artista se implică prea mult în viaţa ei, Brandi a scris pe Twitter: “@leannrimes i-am spus lui Eddie să-ţi transmită că e greşit să mergi la fiul meu la şcoală. Există limite!” Până la urmă se pare că soţia înşelată s-a mai calmat şi acum nu se mai supără când LeAnn merge cu Eddie şi copiii lui la şcoală sau la antrenamentele de fotbal.

Miley Cyrus s-a certat cu un fan

Miley a postat o poză cu noul ei tatuaj ce conţinea un mesaj pro-gay, iar un fan cu vederi mai tradiţionaliste s-a arătat scandalizat.
“@MileyCyrus caută în Biblie şi arată-mi unde spune Dumnezeu că homosexualitatea, incestul şi poligamia sunt OK”, a comentat fanul, la care Miley a replicat: “Dar unde scrie în Biblie că e bine să-i judeci pe ceilalţi?, Ah, da, nu scrie. Dumnezeu e singurul care ne poate judeca, drăguţă.”
3 vedete care se ceartă pe Twitter
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter