Teo, reacție ironică după ce emisiunea „Stand-Up Revolution” s-a anulat înainte să înceapă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 13:14

Prima emisiune de stand-up din România, „Stand-Up Revolution”, trebuia să înceapă pe 16 februarie, dar s-a anulat pe ultima sută de metri, spre surprinderea tuturor.

Prezentatorii emisiunii au primit vestea proastă cu o zi înainte ca show-ul de divertisment să fie difuzat pe micile ecrane, atunci când trustul Intact a decis ca emisiunea de stand-up să nu mai fie difuzată.

În juriul emisiunii „Stand-Up Revolution” ar fi trebuit să fie Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Aceștia și-au exprimat în trecut entuziasmul pentru emisiune. Totodată, Șerban Copoț și Ilona Brezoianu aveau să fie prezentatori. Cu toate astea, aceasta nici nu a apucat să vadă lumina zilei. Trustul Intact a înlocuit pe ultiam sută de metri show-ul din grilă, înlocuindu-l cu filme artistice, fără să își exprime motivul din spatele deciziei.

Cu acest prilej, comediantul Teo a făcut o glumă încărcată de ironie legată de întreaga situație. El a făcut referire la situația stânjenitoare în care s-a aflat Mircea Geoană în anul 2009, când s-a bucurat prematur de câștigarea alegerilor prezedințiale, în condițiile în care o zi mai târziu, în urma numărării votului, Traian Băsescu a fost ales președinte.

Citește și: Anamaria Prodan, maestră la Photoshop

Citește și: Kim Kardashian, apariție spectaculoasă într-un costum de baie minuscul

Citește și: Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor: „A fost foarte simplă”

Citește și: Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

„Dragii noștri, vă mulțumim că ne-ați urmărit și ați fost lângă noi în acest prim sezon”, și-a început Teo mesajul pe Facebook. „Am râs, am lăcrimat, ne-am bucurat și ne-am emoționat împreună. Ne-am făcut prieteni noi și am uitat vrăjmășii vechi. E însă timpul să ne oprim. Sperăm să rămânem în inimile voastre, ale telespect… Ce zic eu, ale PRIETENILOR noștri! Vă iubim”.

Șerban Copoț a avut numai lucruri bune de zis despre atmosfera de la filmări. Publicul de acasă nu va avea însă șansa să vadă rezultatul munci idepuse de producători, prezentatori, juriu și concurenți.

„Atmosfera este una extraordinară în culisele Stand-up Revolution, s-a râs foarte mult la filmări”, a spus el. „Emisiunea asta, spre deosebire de alte emisiuni de umor, se bazează doar pe fenomenul de stand-up. A fost o reală plăcere să descopăr, alături de jurați, oameni foarte talentați care au debutat aici. Se vor produce mari surprize, și publicul va putea vedea asta încă din primul episod. Avem oameni care nu sunt de naționalitate română și performează extraordinar de bine, dar și oameni care au mai încercat sau care încearcă pentru prima dată să facă stand-up în cadrul emisiunii. La ora actuală, acest show mi se pare cea mai bună metodă de relaxare. Umorul românesc are atâtea valențe încât merită urmărit”.

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter