Mama lui Răzvan Ciobanu, primele declarații după decesul soțului ei: „De la moartea fiului nostru a pornit totul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 august 2022, 17:37

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață, la trei ani după tragicul accident de mașină în care și-a pierdut viața fiul lui. Mama designerului a făcut primele declarații după pierderea soțului ei.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit astăzi, la spital, după cum a confirmat mama designerului, Elena Ciobanu. Bărbatul suferise cu ceva timp în urmă o intervenție chirurgicală la inimă.

De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru, a mărturisit Elena Ciobanu pentru ego.ro.

Tatăl creatorului de modă și-ar fi dorit să organizeze un festival de modă în memoria fiului său, însă nu și-a mai putut îndeplini visul.

Citește și: Cum arată acum Mariana Buică, femeia care cântărea 240 kg la 25 de ani

Gerard Pique ar fi prezentat-o pe amantă părinților. Cum au reacționat aceștia

Dorian Popa, din nou pe masa de operație. Ce operație estetică își face artistul

Cătălina Ponor va aduce pe lume primul ei copil. Cum și-a anunțat fosta gimnastă sarcina

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu trei ani

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în aprilie 2019, în urma unui grav accident de mașină. Designerul, care avea doar 43 de ani, era pe drumul dinspre litoral spre București când a pierdut controlul volanului.

Potrivit raportului întocmit de medicii legiști, decesul „s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală”.

În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi, ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra  autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul, la fața locului, al conducătorului auto, a transmis în urmă cu trei ani IPJ Constanța.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter