Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 29 octombrie 2021, 14:37

Gigi Hadid (26 de ani) și Zayn Malik (28 de ani) s-au despărțit după 6 ani de relație. Fostul cuplu are împreună o fiică, Khai, în vârstă de 1 an. „Nu sunt împreună acum”, a declarat o sursă pentru E! News. Vestea privind despărțirea cuplului vine la scurt timp după ce în presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora Zayn ar fi lovit-o pe mama lui Gigi, Yolanda Hadid (57 de ani).

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

„Neg ferm că am lovit-o pe Yolanda Hadid”, a declarat solistul pentru TMZ. „Pentru binele fiicei mele, refuz să ofer alte detalii”, a continuat. Totodată, solistul a mărturisit că speră ca Yolanda să „revină asupra acuzațiilor false și să facă un pas către vindecarea acestor probleme familiale în privat”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ulterior, pe Twitter, Zayn a mai scris: „Așa cum bine știți cu toții, sunt o persoană privată și vreau foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească”. „Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea”, a continuat.

„Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia parteneri mele care a intrat în casa noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă”, a mai scris.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bella Hadid iubește din nou! Cine este noul iubit al modelului

Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

Cine i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

„A fost și încă trebuie să fie o chestiune privată, dar se pare că, pentru moment, s-a produs o dezbinare și, în ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pașnic care să-mi permită să-mi cresc fiica așa cum merită, aceste informații s-au «scurs» în presă”, a încheiat.

Yolanda nu a oferit, pentru moment, nicio declarație. PR-ul lui Gigi a declarat, în schimb: „Gigi este focusată exclusiv pe ce este cel mai bine pentru Khai. Cere să-i fie respectată intimitatea în această perioadă”.

Relația dintre Gigi și Zayn a început în anul 2015. Patru ani mai târziu, în 2019, s-au despărțit. Cu toate acestea, în aprilie 2020, în presă au apărut primele zvonuri despre sarcina lui Gigi. Modelul a confirmat că este gravidă în timpul unei intervenții virtuale în emisiunea „The Tonight Show”, moderată de Jimmy Fallon.

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, în decembrie 2019”, a dezvăluit atunci o sursă. „Zayn i-a scris lui Gigi în ultima lună, iar ea a decis să-i ofere o a doua șansă. Întotdeauna l-a iubit, dar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat la noul său album și este focusat către a-și îmbunătăți sănătatea mentală. Este mult mai bine acum”, a completat sursa. În luna februarie a anului 2020, perechea a confirmat că s-a împăcat.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter