Sophia Loren revine pe marile ecrane la 86 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 octombrie 2020, 11:07

Sophia Loren revine pe marile ecrane după o pauză de mai bine de un deceniu.

Sophia Loren, în vârstă de 86 de ani, va putea fi văzută în pelicula „The Life Ahead” (La vita davanti a se”, un film produs de Netflix în care legendara actriţă joacă rolul lui Madame Rosa sub îndrumarea fiului său, regizorul Edoardo Ponti. Filmul va fi lansat oficial pe Netflix în data de 13 noiembrie.

„Mă bucură foarte mult să lucrez cu fiul meu, ador să colaborez cu el. Avem un suflet comun”, a spus actriţa într-un colocviu care a urmat prezentării online a filmului „The Life Ahead”.

Citeşte şi: 10 fotografii superbe cu Sophia Loren din tinerețe

Tot în cadrul aceluiași colocviu, Sophia Loren și fiul ei au răspuns unor întrebări adresate de o altă legendă a filmului italian, Isabella Rossellini, care s- declarat dezmăgită că nu a colaborat niciodată la un film alături de părinţii săi, Ingrid Bergman şi Roberto Rossellini.

„Mama ta, Edoardo, a fost pentru mine un exemplu, o manieră unică de a fi femeie (…) Sophia ne-a demonstrat că femeile italiene nu sunt mame supuse, ci femei pline de mândrie care îşi ţin familiile unite”, a spus Isabella Rossellini.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Sophia Loren a explicat că mama sa a fost o sursă imensă de inspiraţie pentru interpretarea sa din film. „The Life Ahead” spune povestea dramatică a unei prietenii neobișnuite dintre adolescent imigrant senegalez (Ibrahima Gueye) şi o bătrână supravieţuitoare a Holocaustului (Sophia Loren).

„Am vrut mereu să fiu ca mama mea. Era o femeie minunată, puternică, o femeie incredibilă. Madame Rosa avea aceaşi fragilitate şi acelaşi tip de emoţii ca şi mama mea. În cel de-al Doilea Război Mondial, când eram mică (…), mama a suferit foarte mult, dar nu a vorbit niciodată despre asta: chiar şi atunci când era moartă de frică, era mereu alături de noi suportând lucruri cumplite, bombardamentele şi războiul la Napoli”, a precizat actriţa, potrivit Agerpres.

Susra foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter