Sișu s-a pocăit după anii petrecuți în pușcărie: Internetul este o imitație a lui Dumnezeu

Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 14:06

Tudor Sișu este un rapper român care a cântat alături de Puya în trupa La Familia. A fost condamnat de trei ori la închisoare, însă artistul consideră că spiritualitatea sau, mai bine spus, meditația i-a dat puterea să treacă peste obstacole. Nu despre același lucru poate să spună și despre tehnologie, despre care crede că îi deconectează pe oameni, în loc să-i apropie.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, celebrul rapper a revenit în atenția fanilor și a vorbit despre sistemul de educație din România. Dacă ar putea, ar face o schimbare, însă asta i-ar supăra pe mulți dintre noi.

Primul lucru pe care l-aș face ar fi să opresc comunicarea virtuală, Internetul 20 de ani și le-aș spune elevilor așa, băi, există Internetul, știți cum funcționează, dar nu o să-l mai aveți 20 de ani. Construiți-vă o societate în care să puteți integra Internetul ca pe o unealtă, nu ca pe un zeu la care să vă închinați. Internetul, din punctul meu de vedere ortodox, e o imitație a lui Dumnezeu, o încercare de imitare a conștiinței divine”, a povestit rapperul.

În viziunea artistului, oricât de departe ar putea să ducă o rațiune virtuală, niciodată nu va putea să ating acel nivel de conștiință.

Un robot dacă ar fi acum aici, foarte rațional, nu la modul conform unui algoritm, ci să poată înțelege, să poată dezvolta, prima chestie pe care ar deduce-o ar fi că oamenii trebuie eliminați. O rațiune care a hotărât că tu nu trebuie să mai exiști, zice că trebuie să te elimine”, a mai continuat Sișu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Citeşte şi: Ce înseamnă să fii pocăit. Diferența dintre pocăiți și credincioși

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter