Isterie la concertul Lala Band de la Sala Palatului

Lala Band a ridicat în picioare cei peste 5000 de fani prezenți duminică la Sala Palatului din București, în cadrul unui show exploziv la care au venit și fani din Belgia, Italia și Moldova.

Timp de două ore și jumătate, membrii trupei din serialul “Pariu cu viața” au cântat, au dansat, au lăcrimat de emoție, au fost copleșiți de isteria creată în sală.

Prezenți cu două ore înainte de începerea concertului, fanii au umplut Sala Palatului, venind de la sute sau chiar mii de kilometri distanță, ca în cazul fanilor din Belgia, Italia și Moldova.
Isterie la concertul Lala Band de la Sala Palatului

“Am rămas fără cuvinte când am văzut mii de oameni aclamând numele “LaLa Band”! Se pare că visele devin realitate!  Tot ce s-a întâmplat în seara asta aici a fost cu adevărat magic!” a spus Alina Eremia.

“Coplesiti de emoții, am reușit să ne relaxam în momentul în care am intrat pe scenă, unde publicul a fost extraordinar iar atmosfera pe care ne-au pregătit-o și cu care ne-au întâmpinat fanii, ne-a ajutat să ne distrăm alături de ei , într-un concert, zic eu, foarte reușit!” a spus Dorian Popa.

După câteva luni bune și peste 200 de ore de repetiții la activ, Lala Band a demostrat, încă o dată, că reprezintă trupa ce deja a început să scrie istorie în rândul tinerei generații.

Lala Band împreună cu trupa X-Plod și-a dus fanii într-o călătorie cu 29 de destinații, mai exact, 29 de piese dintre care 6 au fost originale. Cu ocazia concertului “LaLa Love”, trupa a lansat și cel de-al doilea album din carieră, numit “LaLa Love Songs”, ce conține 18 piese.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter