„Aș fugi în lume cu…” Bărbatul care i-a furat inima Deliei este un actor celebru

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 14:27

Cântăreața Delia a știut mereu cum să se reinventeze și să fie apreciată de mii de fani. A făcut parte din trupa N&D la începutul anilor 2000, iar acum este una dintre cele mai căutate artiste de la noi. În prezent, Delia este unul dintre jurații de la emisiunile iUmor și X Factor România.

Perioada de glorie a fost cea în care domina fenomenul de „muzică popcorn”, cu alte cuvinte muzica dance și comercială. Mai târziu, piesa „Da, mama” a spart topurile muzicale și, în același timp, i-a controversat pe mulți dintre fani datorită versurilor. Inclusiv „Rămâi cu bine”, piesa în colaborare cu Macanache, a devenit hit la radio și tv.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Deliei i s-a propus un exercițiu de imaginație. Mereu cu o energie pozitivă, celebra cântăreață nu ezită să vorbească sincer despre ea ori de câte ori are ocazia. A vorbit deschis despre persoanele alături de care ar putea să trăiască toată viața.

Să nu fie o prezență mega feminină că n-aș putea trăi așa. Trebuie să fie cumva ca mine, dar să nu aibă prea multe probleme, să fie așa, mai relaxată. Eu pe Oana aș putea să o tolerez și ea pe mine toată viața. Avem un limbaj al vibe-ului. Chiar dacă nu ar fi Oana, ar fi Antonia, să fie cineva pe energia mea. Nu o prezență feminină din aia copleșitoare. O iubesc pe Antonia, dar e complicată (…). Dacă nu aș fi în contextul de acum, aș fugi în lume cu actorul Matthew McConaughey. Cred că și cu Micutzu ar fi fun de fugit în lume. E destul de relaxat”, a glumit artista. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter