Robbie Williams și-a angajat gărzi de corp care să îl apere de extratereștri

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 10 iulie 2019, 15:05
Robbie Williams a dezvăluit că îi este teamă de extratereștri și și-a angajat gărzi de corp care să îl protejeze în cazul în care aceștia îl vor contacta.

Artistul a mărturisit în emisiunea „Alien Nation” că se teme de extratereștri: „Motivul pentru care am cerut pază 24 de ore din 24 nu a fost pentru propria mea siguranță, ci pentur că sunt speriat de ce s-ar putea întâmpla în jurul meu când aș fi singur”.

Mi-a fost întotdeauna teamă să vorbesc cu ei pentur că acest lucru i-ar face reali, iar dacă este numai în capul meu, va rămâne doar în capul meu”, i-a mai spus Williams realizatoarei Jo Wood.

Potrivit MSN, cântărețul a dezvoltat o pasiune pentru extratereştri, mutându-se în California, unde pleacă adeseori în expediţii pentru descoperirea de OZN-uri.

Aceasta nu este prima experiență a artistului cu paranormalul. Acesta a declarat, săptămâna trecută, că a fost bântuit de fantoma celebrei cântărețe Cass Elliot.

Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Artistul are nu mai puțin de 7 single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Acesta va urca, în această vară, pe scena Festivalului UNTOLD.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter