Ricky Martin e acuzat de violență domestică și de incest, de către nepotul său. Avocatul cântărețului a răspuns imediat acuzațiilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 16 iulie 2022, 13:07

Dennis Yadiel Sanchez (21 ani), nepotul lui Ricky Martin (50 ani), l-a acuzat pe artist de violență domestică și incest. Artistul latino este acuzat că „ar fi exercitat atacuri fizice și psihologice” asupra lui Sanchez în timpul relației lor de șapte luni, care s-ar fi încheiat cu aproximativ două luni în urmă.

La începutul lunii iulie, Ricky Martin a primit un ordin de restricție, ca urmare a unui incident de violență domestică, în țara sa natală, Puerto Rico. Totuși, identitatea victimei a fost ascunsă, dar presa internațională, printre care și tabloidul american TMZ, a scris că victima artistului ar fi chiar nepotul său, fiul fratelui lui Ricky Martin, Eric Martin.

Publicația spaniolă Marca scrie că, dacă va fi găsit vinovat, Ricky Martin ar putea fi condamnat la 50 de ani de închisoare, deoarece pedepsele pentru acest gen de acuzații sunt extrem de dure în Puerto Rico.

Pe de altă parte, Marty Singer, avocatul celebrului cântăreț latino a ținut să răspundă imediat acuzațiilor și să explice situația.

Într-o declarație exclusivă oferită publicației TMZ, avocatul lui Ricky Martin spune că „Din păcate, persoana care a făcut aceste acuzații are grave probleme psihice. Ricky Martin nu a fost niciodată implicat în scandaluri de natură sexuală, nu a avut o relație amoroasă sau sexuală cu nepotul lui și se simte dezgustat de aceste acuzații. Ceea ce își dorește artistul este ca persoana în cauză să primească ajutorul medical de care are nevoie și ca judecătorii să pună punct acestor acuzații nefondate cât mai repede”.

Ricky Martin este căsătorit cu partenerul său Jwan Yosef (37 ani) din 2017 și împreună au 4 copii – gemenii Matteo și Valentino (13 ani), fiica Lucia (3 ani) și fiul Renn (2 ani).

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter