Ricky Martin a postat o fotografie rară cu fiul său. Valentino are 14 ani și seamănă foarte mult cu celebrul său tată

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 14:58

Asemănarea lor este izbitoare! Ricky Martin a postat o fotografie rară cu fiul său, Valentino, în vârstă de 14 ani, care îi seamănă foarte mult. Artistul și soțul său, Jwan Yosef, cu care este căsătorit din 2017, cresc patru copii împreună.

Rolul de părinte pare să îl prindă foarte bine pe artist. Ricky Martin, în vârstă de 51 de ani, a urcat pe o rețea de socializare o poză cu fiul său și mesajul: “Fiul Meu, Tino, 14 ani”.

Așa tată, așa fiu!

În fotografie, Valentino are o mustață firavă, părul negru și aduce foarte mult cu celebrul său tată în tinerețe. Prietenii și fanii artistului au rămas impresionați de trăsăturile comune ale celor doi și au scris mai multe comentarii.

„WOW! Dublura! Timpul trece atât de repede”, a comentat Andy Cohen la postare. ” Wooooow, timpul zbură!” , a scris și cântărețul Joel Deleōn. „Nu se poate, ieri erau bebeluși”, a menționat un alt fan al artistului.

„Doamne, au crescut atât de mult!” , a scris un admirator, iar un altul a adăugat: „Așa tată, așa fiu!”.

 Ricky Martin și soțul său au patru copii împreună

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, îi au pe Valentino și pe fratele său geamăn, Matteo, care au venit pe lume, în august 2008, cu ajutorul unei mame surogat. Ei îi au, de asemenea, împreună pe Lucia, în vârstă de 4 ani, care s-a născut de ziua lui Martin, și pe Renn.

Ricky Martin și Yosef au început să se întâlnească în 2016 și s-au căsătorit un an mai târziu.

Ricky Martin, acuzat de incest

Artistul și-a ținut copiii departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, un scandal a umbrit liniștea familiei după ce nepotul său l-a acuzat de incest.

Dennis Yadiel Sanchez, care este fiul surorii sale, Vanessa Martin, a susținut că a avut o relație de șapte luni cu unchiul său. Ricky Martin a negat acuzațiile  la momentul respectiv, numindu-le „neadevărate” și „dezgustătoare”, conform Page six.

Cu toate acestea, în iunie anul trecut, Sanchez și-a retras acuzațiile și cazul a fost respins. El a susținut că decizia i-a aparținut și nu are la bază o influență exterioară.

Yosef, în vârstă de 38 de ani, a rupt tăcerea cu privire la acuzații o lună mai târziu. Soțul artistului a scris atunci într-o postare pe Instagram, „Adevărul prevalează”.

Artistul a cerut daune de 20 de milioane de dolari

Ricky Martin și-a dat în judecată nepotul și i-a cerut 20 de milioane de dolari daune, susținând că Sanchez a început să-i trimită mesaje în care ar fi amenințat că îi „asasinează reputația și integritatea” .

„Muțumesc lui Dumnezeu că aceste afirmații s-au dovedit a fi false, dar am să vă spun adevărul, a fost un lucru atât de dureros… pentru mine, pentru familia mea pentru prietenii mei”, a spus artistul. „Nu doresc asta nimănui!”.

Foto. Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter