Prințesa Mette-Marit a Norvegiei a fost diagnosticată cu fibroză pulmonară

De Ioana Tătaru, pe
Prințesa Mette-Marit a Norvegiei, soția prințului Haakon, în vârstă de 45 de ani a dezvăluit prin intermediul unui comunicat că suferă de o boală, care se manifestă, de obicei, la persoanele cu vârste cuprinse între 70 și 75 de ani.

Printesa Meet Marit

Nu există tratament care să vindece sau să oprească maladia

Fibroza pulmonară idiopatică (FPI) este cea mai frecventă formă de pneumonie cronică. Boala constă într-o cicatrizare a ţesuturilor pulmonare, ce are drept consecinţă reducerea nivelului de oxigen din sânge. Deși medicul prințesei a transmis că aceasta va fi supusă unor noi teste medicale și va încerca mai multe tratamente, se pare că încă nu există un tratament care să vindece sau să oprească maladia, informează Mediafax.Printesa Meet Marit

Prințesa de 45 de ani, care s-ar afla în primele stadii ale bolii, a fost cea care a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat oficial. A ales să procedeze astfel pentru a explica eventualele sale lipsuri de la vizitele oficiale.

Printesa-Meet-Marit-si-Printul-Haakon

Prințesa Mette-Marit este căsătorită din anul 2001 cu Haakon, prințul moștenitor al tronului Norvegiei. Cei doi s-au logodit în 2000, s-au căsătorit în 2001 şi au împreună doi copii – prinţesa Ingrid Alexandra, născută pe 21 ianuarie 2004, şi prinţul Sverre Magnus, născut pe 3 decembrie 2005. Prinţesa Mette-Marit mai are un fiu, Marius Borg Holby, născut pe 13 ianuarie 1997, provenind dintr-o relaţie pasageră, anterioară căsătoriei.

Citește și: „Ce rochie a ales să poarte Prințesa Eugenie la petrecerea nunții sale”

„Divorț la Casa Regală! Prințesa Tessy și Prințul Louis s-au despărțit”

Sursa: Mediafax.ro

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter