„Nu am putut să stau, am sărit pe geam”. Coșmarul prin care a trecut Serghei Mizil

Serghei Mizil are un singur regret la vârsta de 68 de ani. Puțini fani știu că vedeta are o pasiune de a picta din care nu a reușit să-și câștige existența, orientându-se spre alte domenii pentru a câștiga bani.

Acesta, deși este de nelipsit în emisiunile mondene de la noi, este un artist cu diplomă. Fiul liderului comunist Paul Niculescu-Mizil, al doilea om ca importanță în țară după dictatorul Nicolae Ceaușescu, a absolvit Universitatea Națională de Arte din București, iar o perioadă a și profesat ca pictor. Vedeta tv a avut câteva expoziții cu tablourile sale atât în țară, cât și în străinătate, iar unul dintre cele mai mari vernisaje din Capitală a avut loc în 1989, fiind prezent inclusiv regizorul Sergiu Nicolaescu.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Serghei Mizil a vorbit deschis despre motivul care l-a determinat să renunțe la cea mai mare pasiune a sa.

„Nici nu beam cât pictam! Eu afară vindeam foarte bine. Pictam foarte colorat, aveam simțul culorii foarte dezvoltat. Eu am fost ultima generație a lui Alexandru Ciucurencu, care a fost cel mai mare pictor al nostru. Mi-ar fi plăcut să fac banii pe care îi am acum, să trăiesc din pictură ar fi fost ideal, dar e greu (…). Din punctul meu de vedere, ca să faci bani legal în România, nu există, pentru că nu ai pârghiile”, a explicat el.

Cu ce se ocupă Serghei Mizil

Vedeta tv recunoaște că de când s-a născut și până acum a dus-o bine, „a avut noroc de la Dumnezeu”.

„Construiesc blocuri, case. Sunt un dezvoltator imobiliar mic. Eu mi-am făcut banii cât să mă simt eu bine. Recunosc că o parte din afacerile mele se datorează numelui. Am un nume care a deschis uși. Tata a fost apreciat, nu eu (…). Eu sunt idolul penitenciarelor”, a afirmat el la podcast.

Un personaj excentric

Serghei Mizil a vorbit la podcast despre copilăria sa și despre cum putea avea lumea la picioare, datorită unui tată influent: „Am fost la școală. Foarte șocant pentru mine. Nu am putut să stau, am sărit pe geam. Să stai cu vile la Snagov, cu piscină în sufragerie, cu jacuzzi, cu film de afară, aveam curte, cu un pui de urs și un cerb să mă joc. Dintr-o dată, m-am trezit la școală. Și acum visez. Coșmarul meu e că sunt la școală, am 40-50 de ani în clasa întâi, și nu mai e tata (…). M-am dus la școală și am înnebunit”, și-a amintit omul de afaceri. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter