Motivul pentru care celebritățile s-au îmbrăcat în negru la Globurile de Aur 2018

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 08 ianuarie 2018, 11:57
Pe 7 ianuarie 2018 a avut loc cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur și, spre deosebire de anii trecuți, pe covorul roșu a fost o adevărată paradă a rochiilor negre.

Mai multe actrițe, printre care Jessica Chastain, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep sau Emma Stone au anunțat că vor purta ținute all black la acest eveniment în semn de protest împotriva agresiunilor sexuale la care au fost victime mai multe vedete de la Hollywood.

Culoarea neagră simbolizeaza, de asemenea, și inegalitate de gen.

Presa de peste Ocean a scris că această tematică cromatică e posibil să fie prezentă și în cadrul altor ceremonii.

Premiile Globul de Aur 2018 au avut loc pe 7 ianuarie la Los Angeles și au reprezentat primul eveniment major de la scandalul sexual de la Hollywood care a luat amploare în ultimele luni.

Mai mult, reprezentații premiilor SAG (Screen Actors Guild) au anunțat deja că vor schimba tradiția și premiile lor vor fi prezentate doar de actrițe.

În jur de 30 de actrițe l-au acuzat pe Harvey Weinstein de agresiune sexuală, însă el nu este singurul de pe această listă neagră. Kevin Spacey, între timp dat afară din serialul „House of Cards”, a fost și el acuzat. Brett Ratner, comediantul Louis C.K., Russel Simmons, Geoffrey Rush, James Toback, Jeffrey Tambor și agentul Adam Venit au fost și ei acuzați în mod public de același lucru.

Tribunalul din Los Angeles a creat o celulă specială pentru a examina seria în creștere de acuzații de abuz sexual la adresa unor nume mari de la Hollywood.

Citește și – Globurile de Aur 2018: Lista completă a nominalizărilor

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter