Micutzu: „M-am certat cu toată lumea, eram o bombă care ticăia în fiecare secundă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 14:28

Acum aproape zece ani, Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, propunea două idei de posibile seriale, o parodie după Star Trek și o alta care se numea „Mamaia Vice”, acesta din urmă fiind o producție marca PRO tv, cu zece episoade, din care făceau parte actorii din „Las Fierbinți”. Pe atunci, cântărețul Spike era regizor.

Doar una dintre idei a fost acceptată și, deși se întâlnise o gașcă mare de colegi și prieteni pe platourile de filmare, pentru Micutzu a fost o perioadă încărcată, despre care spune că o regretă profund.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, celebrul comediant a vorbit despre o întâmplare care l-a marcat și care l-a transformat astăzi.

„Simțeam o presiune foarte mare (…) și atunci când, în sfârșit, a fost aprobarea din partea PRO tv-ului, am luat toată presiunea pe umerii mei pentru că fusese o discuție directă cu mine. Slavă Domnului că m-am mai schimbat în anii ăștia, dar atunci eram un om foarte stresat. Stresul s-a amplificat și m-am luat mult prea în serios. Colegii mei care au participat atunci la pilot aveau mintea clară și puteau să vadă  lucrurile în mod amuzant, eu nici asta nu mai eram în stare să fac. M-am certat cu toată lumea, eram o bombă care ticăia în fiecare secundă. Nu puteai să vorbești cu mine, era tare rău și toate astea veneau peste latura mea mult prea sensibilă. La un moment dat, mă simțeam trădat, aveam senzația că oamenii îmi vor răul, că ei nu tratează la fel de serios ca mine toată problema. Încă mai sunt prieten cu o parte dintre ei (…). Devenisem un tiran, eu nefiind rău intenționat. Pentru mine era asta cu pentru binele tuturor”, a mărturisit Micutzu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter