Mesajul neașteptat al unui artist cunoscut, pentru părinții lui: „Fac mai mulți bani decât faceți voi efectiv și munciți de 30 de ani”

Până să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți rapperi/trapperi din țară, atât ca artist solo, cât și ca membru Șatra BENZ, Nosfe (36 ani) a lucrat câțiva ani în corporație, dar și în Italia pe șantier. În timpul liber, artistul se implica în muzică, pasiunea sa dintotdeauna.

Chiar dacă a cunoscut faima pe plan profesional, rapperul încă se mai confruntă cu convingerile unor persoane care încă mai cred că artiștii nu au un loc de muncă „serios”. După mai mulți ani de corporație, burnout și muncă fizică pe șantier, Nosfe a preferat să facă ce-i place mai mult și anume, muzică.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, artistul, pe numele său real Darius Vlad Creţan, a povestit despre familie și viața de artist: încă vorbesc cu maică-mea și cu taică-miu la telefon ca și cum nu aș face ceva serios. Eu am casă, copil, soție, fac niște bani nu atât de mulți cât se așteptau ei în perioada asta, dar le-am și zis la un moment dat ‘fac mai mulți bani decât faceți voi efectiv și munciți de 30 de ani’. I-am zis, cu toată dragostea, la maică-mea, într-o zi, că ‘de 35 de ani de când muncești, ce ai făcut tu mai șmecher decât mine?’ (…)”, a comentat el la podcast.  

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Artistul a povestit cum în copilărie mama sa îl lua la evenimente culturale, deși nu i-a fost ușor în perioada comunistă.

Eu aveam un an și maică-mea mergea cu mine la cenaclu. Eu dormeam în backstage și ea recita poezii pe scenă. Ea trebuia să facă asta cu mine și atunci când a trebuit să plece  

într-un turneu cu poezii, bunică-mea i-a tăiat toate hainele cu foarfeca. I-a zis ‘tu trebuie să stai să crești copilul’. Cam asta era mentalitatea în vremea aia, gen ‘artă îți trebuie ție? nu o să faci nimic cu arta’”, și-a amintit rapperul.

În 2021, Nosfe a lansat 26 de clipuri și peste 30 de single-uri și colaborări: „dacă faci lucrurile cu convingere, nu te minți niciodată. Reparându-ți ce crezi că-ți lipsește, poți să faci lucrurile cu o convingere foarte puternică. Eu mă studiez foarte mult, la mine foarte multe din lucrurile pe care le fac sunt matematice”, a mai continuat el la podcast.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter