Marius Moga, detalii în exclusivitate despre viața de familie: „Îmi doream băiat, nu știu de ce”

Ultimul update Vineri, 16 iulie 2021, 14:48
Producătorul muzical Marius Moga și fosta jurnalistă de la PRO tv Bianca Lăpuște trăiesc o frumoasă poveste de iubire de șapte ani. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună o fetiță, pe nume Elisabeta Maria, care va împlini șase ani în octombrie și care va merge deja în clasa zero.

Cuplul i-a obișnuit deja pe fani cu aparițiile lor discrete în spațiul public, însă în realitate formează o echipă pe cinste: el mai mereu în studioul de înregistrări, iar ea atentă cu organizarea activităților în cele mai mici detalii. Înainte de pandemia de COVID, familia se mutase deja în afara Bucureștiului, acolo unde și-a descoperit fiecare tot felul de pasiuni, cum ar fi plantele în cazul lui Marius Moga.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Marius Moga a povestit despre viața de familie și despre împlinirea pe care i-a adus-o Maria, copilul care i-a schimbat radical felul în care vede educația. 

„Eu îmi doream să am băiat, nu știu de ce, poate că erau eu și cu frate-miu, că ducem mai departe numele, dar când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat. Mi-am dat seama că e bine să fii și vulnerabil. Noi, băieții, suntem învățați de mici că nu trebuie să plângem, că noi suntem duri (…). Când ai o fată, ea îți arată că nu poți să o educi așa cum mă lua tata pe mine, de exemplu. Nu am avut niciun model despre cum să vorbesc cu ea și atunci a trebuit să resetez tot”, a explicat celebrul producător.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter