Lavinia Tatomir, despre operația care i-a adus sfârșitul lui Adrian Pintea: „Era mutilat!” Cum a fost fotografiat actorul înainte să moară / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:31

Lavinia Tatomir a făcut, în cartea pe care a publicat-o la șapte ani după moartea soțului ei, Adrian Pintea, o serie de dezvăluiri neașteptate legate de ultimele luni din viața marelui actor.

Adrian Pintea s-a stins din viață pe 8 iunie 2007, la vârsta de 52 de ani. Actorul suferea de ciroză, dar a murit de septicemie, în urma complicațiilor apărute după o operație pentru un implant dentar. Pintea avea un complex legat de dantură și își dorea să aibă dinții perfecți, precum actorii de la Hollywood. Cu toate că avea probleme serioase de sănătate de ani buni, actorul a insistat să recurgă la lucrări dentare complexe. Ceea ce i-a fost fatal. După operație, fața actorului se transformase, iar la câteva luni devenise de nerecunoscut.

Citeşte şi: Au fost suflete pereche. Imagini de la nunta Laviniei Pintea cu actoruL Adrian Pintea

Soția lui, Lavinia Tatomir a vorbit în cartea “În umbra lui Adrian Pintea”, apărută la editura Cărțile Tango, în 2014, pe care i-a dedicat-o actorului, și despre ultimul an din viața acestuia. Lavinia spune că marele actor a trecut printr-o operație la nivelul cavității bucale pentru un viitor implant dentar. Din păcate, în urma intervenției, Pintea a făcut septicemie și câteva luni mai târziu a murit.

Văduva lui Adrian Pintea a povestit că soțul ei era “mutilat” și ajunsese de nerecunoscut. După ce a făcut infecția dentară actorul a dorit să fie fotografiat cu fața deformată de la echimoze, crezând că se va vindeca. Fotografia a fost făcută publică de Lavinia Tatomir, pentru a le arăta tuturor care a fost diagnosticul actorului, deoarece apăruseră zvonuri și controverse cu privire la starea sa.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Adrian Pintea în ultimele săptămâni de viață.

“Trăsăturile de o frumuseţe virilă, aproape perfecte ale soţului meu erau de nedesluşit din cauza unui edem facial şi palpebral masiv şi unor echimoze extinse, apărute în urma unui lifting de sinusuri maxilare, intervenţie chirurgicală realizată la nivelul cavităţii bucale în vederea unui viitor implant dentar. Soţul meu era de-a dreptul mutilat.

Citeşte şi: Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care a primit-o văduva lui Adrian Pintea de ziua ei!

Pentru un actor de talia lui, ce putea fi mai dureros, mai traumatizant decât faptul că aproape un an de zile să nu poată filma sau juca într-o piesă de teatru? Ieşea din casă cu faţa acoperită de ochelari şi un imens fular roşu, pentru a nu fi recunoscut, deşi oricum ar fi fost imposibil să te gândeşti că putea fi Adrian Pintea!

Citeşte şi: Lavinia, văduva lui Adrian Pintea: “Nu e o prioritate să port verigheta altui bărbat!”

Ieşea din casă doar dacă era necesar. În rest, a stat închis în apartament timp de aproape 9 luni, împreună cu câinele nostru Haiduc” – a scris Tatomir în cartea sa, citată de dcnews.ro.

Lavinia Tatomir și-a refăcut viața amoroasă în 2014, când s-a căsătorit cu medicul craiovean Laurențiu Cârstea. Căsnicia lor durează până în prezent.

Foto – Libertatea.ro / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter