Interviu cu Iuliana Tudor: „Fericirea înseamnă echilibru în tot”

De Libertatea pentru femei, pe

Prezentatoarea emisiunii „O data-n viaţă”, Iuliana Tudor (36 de ani), are o familie minunată, care o face fericită şi despre care ne-a povestit cu mult drag şi sinceritate. Ce o face să fie mândră în fiecare zi aflaţi din rândurile urmatoare.
Îţi place sa găteşti în această perioadă?
Nu sunt o specialista la capitolul gastronomie si nici nu prea am avut nevoie sa fac cine stie ce specialita_i. Mereu am primit ajutor din partea mamei si de Sarbatori se întâmpla la fel. Masa va fi bogata cu bunata_i, inclusiv salata boeuf si cozonacul, preferatele mele.
Te temi de kilogramele în plus?
Sa stii ca am început sa ma cam tem… Îmi plac destul de mult dulciurile, manânc fara măsură şi, deşi sunt foarte norocoasă pentru că încă nu am probleme cu kilogramele, trebuie totuşi să am grijă de acum încolo.
„O dată-n viaţă” este show-ul care te-a consacrat. Cât de mult te simţi ataşată de spiritul pur românesc?
Atât cât e firesc să se simtă orice român care respectă locul şi oamenii între care s-a născut şi trăieşte. Şi ceva în plus, pentru că la nivel public, prin activitatea mea, îmi place să vorbesc despre tot ce înseamnă valorile tradiţionale ale României, despre care copiii noştri ar trebui să ştie câte ceva.
Ce ţi-ar plăcea să faci măcar o dată în viaţă?
Poate suna curios, dar mi-ar plăcea să conduc un tren de mare viteză. (zâmbeşte)
Te simţi copleşită, uneori, de ce ţi-a dăruit viaţa?
Se spune că destinul îţi este hărăzit încă de la naştere şi nimeni nu se poate abate de la el. Totuşi, eu cred cu tărie că modul în care se desfăşoară firul vieţii depinde în foarte mare măsură de deciziile luate de fiecare dintre noi. Într-adevăr, mă simt o norocoasă. Uneori simt că nu merit, dar încerc să fiu recunoscătoare cum pot pentru tot.
Când lucrurile nu merg bine, te descurajezi?
Când îmi este greu, sunt momente în care spun: renunţ la tot şi gata! Doar că starea asta durează câteva minute, apoi o iau de la capăt. Încerc să nu renunţ la principiile mele şi la un anumit standard după care eu şi echipa mea ne facem meseria. Sunt un om care nu renunţă uşor când are o ţintă de atins.
Care este raportul între noroc, determinare şi inteligenţă pentru a ajunge să fii fericit?
E nevoie de toate în egală măsură pentru a reuşi în ceea ce-ţi propui. Dar nu cred că fericirea e legată neapărat de aceste coordonate. Pentru mine, fericirea înseamnă echilibru în tot. Chiar dacă nu aş avea noroc, determinare sau inteligenţă şi aş avea credinţă, aş fi un om fericit.
Făcând o retrospectivă a acestui an, de ce eşti cel mai mândră?
Toate lucrurile în care m-am implicat în anul care tocmai se încheie m-au făcut să mă simt împlinită. Şi au fost câteva la număr: de la acţiuni caritabile, până la evenimente culturale şi emisiunea mea de suflet „O dată-n viaţă”! Însă, niciun sentiment nu poate fi comparat cu dragostea fiului meu care merge la grădiniţă şi mă face mândră în fiecare zi!
În general, tot ce ţi-ai dorit s-a şi îndeplinit?
Categoric nu, dar, repet, sunt recunoscătoare pentru tot ce am acum!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter