Un tânăr a fost fotografiat desculț la metrou. El are o explicație emoționantă

De Oana Savin, pe
Fotografia cu un tânăr aștepta desculț într-o stație de metrou a devenit virală pe internet. Imaginea a impresionat internauții, iar acum băiatul a explicat gestul său.

În fotografie apare Mihai Sergiu alături de iubita sa. Tânăra purta pantofii lui, iar el rămăsese în șosete.

Mihai este din București și în urmă cu aproape două săptămâni a fost fotografiat desculț la o stație de metrou din București. În poză se vede că el ține în mână sandalele partenerei. Mai mulți martori ce au fost impresionați de gestul lui le-au făcut fotografii, acestea ajungând apoi pe rețelele de socializare.

Printre cei care au făcut publică imaginea se numără și o firmă de turism care a început să îi caute pentru a le oferi o excursie.

Pornim aici o căutare a tânărului din fotografie, pe care dorim să îl răsplătim cu o călătorie în țară! Desigur, dacă dorește să o ia cu el și pe domnișoara din fotografie, noi îi oferim această posibilitate”, au scris reprezentanții firmei de turism.

Despre această fotografie virală a cărui protagonist este, a aflat și Mihai, care a explicat într-un comentariu pe Facebook, motivul pentru care a renunțat la pantofi în favoarea iubitei sale.

Potrivit acestuia, fata a stat mai multe ore pe tocuri și nu avea nimic de schimb la ea.

„Am observat ne face lumea poze în metrou, dar nu am crezut că voi ajunge aici!  Seara trecută (n.r.: 14 iunie) a fost o experiență foarte frumoasă și sfârșitul a fost memorabil! Deși prietena mea nu a fost de acord cu asta, eu tot am pus-o să se descalțe și să îmi ia pantofii, pentru că știam că a stat ore bune cu ei și o dureau picioarele (asta este o explicație pentru cei care se întreabă de ce nu și-a luat încălțări de schimb). Sunt igur că sunt mulți băieți/bărbați care ar face gesturi de acest gen pentru o persoană specială din viața lor, așa cum este iubita mea pentru mine. Vă mulțumesc!!”, a scris tânărul pe rețeaua de socializare.

Un tânăr a fost fotografiat desculț la metrou. El are o explicație emoționantă

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter