Foto: Oau! Jessica Simpson iar are o burtică imensă

De Sandra S., pe

Nici nu a trecut mult de când a născut primul copil şi a încercat din răsputeri să dea jos multele kilograme adunate în timpul sarcinii, că Jessica Simpson a rămas însărcinată din nou.
Vedeta „veşnic însărcinată” a ieşit la plimbare cu iubitul său şi cu fetiţa lor, Maxwell. Ea a fost surprinsă de paparazzi cărând din greu o geantă prea mare pentru o femeie gravidă, care are de „cărat” şi o burtică la fel de mare şi grea.
Foto: Oau! Jessica Simpson iar are o burtică imensă
Jessica Simpson s-a îmbrăcat foarte lejer – a purtat o foarte largă, dintr-un material uşor, cu print de leopard, pe care a asortat-o cu un tricou negru, simplu, şi o jachetă de jeans. În picioare a avut o pereche de şlapi – tipic american.
Foto: Oau! Jessica Simpson iar are o burtică imensă
Jessica Simpson este o artistă din Statele Unite – cântăreaţă, actriţă, personalitate tv şi designer de modă – ce a debutat în 1999. Cariera muzicală a început să vadă succesul datorită piesei „I wanna love you forever”, ce a ajuns printre primele cinci melodii clasate în Billboard Hot 100. A fost căsătorită timp de trei ani cu Nick Lachey, iar acum are o relaţie serioasă cu jucătorul NFL Eric Johnson. Jessica a născut primul lor copil anul trecut, iar la câteva luni a anunţat cea de-a doua sarcină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter