Cum arată astăzi fiica designerului Ingrid Vlasov, Noelle, supranumită „cel mai frumos copil din România”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 15:24

Noelle Vlasov, fiica designerului Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu, a împlinit vârsta de 17 ani. Noelle, denumită “cel mai frumos copil din România” s-a transformat într-o adevărată domnișoară și se bucură de popularitate în mediul online, fiind un influencer de succes, cu peste 16.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Noelle a cochetat și cu modelingul încă din copilărie, pe vremea când avea doar 4 anișori și defila pe podiumurile de modă din Paris.

Cu ocazia zilei sale de naștere, mama frumoasei Noelle, Ingrid, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica ei și un mesaj emoționant.

„Caracterul tău minunat, eleganța sufletului tău, modul tău strălucitor de gândire, curiozitatea ta plină de entuziasm, comportamentul tău rafinat, toate încununate de bunătatea ta pură. Asta ești tu, frumoasa mea Noelle! Ai fost copilul perfect și ești fiica ideală! Sunt cea mai fericită și mândră mamă din lume. La mulți ani!”, a scris Ingrid Vlasov pe contul personal de Instagram, în dreptul unei poze cu Noelle.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și-a scos pantofii la vânzare. Cât cere pe încălțămintea pe care nu o mai poartă

Citeşte şi: După ce a anunțat că este transgender, Elliot Page și-a extirpat sânii. Cum arată acum

Citeşte şi: Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

Citeşte şi: Madonna, dezvăluiri depre relația cu Michael Jackson: „Eu am iniţiat totul, el era un pic timid!”

Postarea lui Ingrid Vlasov a adunat rapid sute de aprecieri și multe, multe mesaje frumoase și urări pentru Noelle.

Vezi cât de frumoasă este fiica creatorei de modă Ingrid Vlasov în galeria foto de mai sus.

Mama designerului vestimentar Ingrid Vlasov a fost răpusă de COVID-19

Ingrid și-a pierdut mama în vara anului 2020. Viviana Vlasov, avea 72 de ani și după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, starea sa de sănătate s-a alterat rapid, pierzând, în cele din urmă, lupta virusul pandemic. Viviana, de profesie medic, era internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

„La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă. Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, spuena, la scurt timp după deces, Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase din Iași.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter